NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Oxysafe active

Predstavljamo: Oxysafe active

- Advertisement -

Inovativna zubna i oralna higijena sa aktivnim kiseonikom. Rastvori za ispiranje usta su posebno pogodni za prevenciju posljedica neadekvatne oralne higijene (kao što su loš zadah i plak) samo na teško dostupnim mjestima u ustima.

Podržavaju svakodnevnu njegu zuba i usne šupljine i treba ih koristiti nakon četkanja, jer dodatno ispiranje rastvorom za ispiranje usta optimalno dopire i čisti sve dijelove usta. Poznati asortiman Okysafe proširen je novim Okysafe Active +F rastvorom za ispiranje usta.

Okysafe Active +F je postao prateći tretman raznih oralnih bolesti, kao npr. B. Gingivitis, parodontitis i periimplantitis, ali i razvijen za njihovu prevenciju. Rješenje za ispiranje usta pruža optimalnu zaštitu za zube i desni zahvaljujući sedmostrukoj zaštitnoj formuli.

Šta radi sedmostruka zaštitna formula?
Natrijum fluorid (450 ppm) štiti od karijesa i jača karijes. Aktivni kiseonik, koji oduzima hranu od biofilma za anaerobne bakterije, jača desni i obezbjeđuje ekstra bijele zube.

Kada se kombinuju, sastojci se efikasno bore protiv bakterija i smanjuju zubni plak. Aroma peperminta oduzima dah.

Rastvor za ispiranje usta je bez alkohola i veganski. Takođe sprječava iritacije desni i usne šupljine i stoga je idealna njegu za desni. Čak i sa ograničenom higijenskom sposobnošću, može osigurati savršeno i održivo čišćenje i njegu čitavog područja usta i grla.

Dodatne informacije o proizvodu, možete dobti kod distributera “Hager&Werkena” iz Makarske. Broj telefona je +395 98 997 46 78, a e-mail: klaudija@hagerwerken.de

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -