fbpx
NaslovnaProizvodiPredstavljamo: OXY SAFE, gel za tretman parodontitisa i periimplantitisa, Hager Werken

Predstavljamo: OXY SAFE, gel za tretman parodontitisa i periimplantitisa, Hager Werken

- Advertisement -

Mnogi proizvodi za liječenje parodontopatije i periimplasntitisa imaju kratak period djelovanja, što vraćanje infekcije čini olakšanim, a samim tim liječenje komplikovanijim. OXY SAFE, s druge strane, ima posebnu formulu sa aktivnim kiseonikom koji se oslobađa nakon kontakta sa kožem i sluzokožom, što odmah znatno snižava broj gram-negativnih bakterija u ustima.

OXY SAFE Professional Products Ardok-KS® patentirana tehnologija targetira opasne, anaerobne bakterije, koje su odgovorne za nastanak parodontitisa i periimplantitisa, a uočen je i pozitivan uticaj OXY SAFE gela na džepove koji izazivaju gingivitis.

Prednosti

  • Efikasna primjena kod parodontitisa i periimplantitisa
  • Brzo smanjenje dubine džepa i dezinfekcija džepova
  • Brže zarastanje rana
  • Preparat nije citotoksičan
  • Jednostavna i produktivna primjena

Kod primjene OXY SAFE gela ustanovljeno je smanjenje dubine džepova kod 56 odstou perioda od čak tri mjeseca nakon  tretmana. Takođe, kod 75 odsto pacijenata primijećeni su značajni napreci u liječenju periimplantitisa, a u nekim slučajevima je uočen i ponovni proces oseointegracije.

OXY SAFE se može primjenjivati i u kućnom liječenju.

Za više informacija o proizvodu i cijenama možete se obratiti distributeru Hager & Werken – Makarska na broj telefona +385 98/997-46-78, ili putem e-maila na adresu klaudija@hagerwerken.de.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -