fbpx
NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Ortopan ProMax 2D S2, Planmeca

Predstavljamo: Ortopan ProMax 2D S2, Planmeca

- Advertisement -

Korisnički interfejs u punom koloru jasno prikazuje poruke i simbole, koji će vas provesti kroz procedure snimanja. Podešavanja su logički grupisana i jednostavna za razumijevanje, ubrzavajući na taj način snimanje i omogućujući vam potpuno fokusiranje na pozicioniranje pacijenta i komunikaciju s njim.

Jednostavno pozicioniranje
Otvoreno pozicioniranje pacijenta i ulaz sa strane smanjuju mogućnost grešaka na minimum, koje nastaju pogrešnom pozicijom pacijenta – pacijenta možete vidjeti sa svih strana. Ulaz sa strane omogućuje jednostavan pristup svim pacijentima – bilo da stoje ili sjede. Važnu podršku u pozicioniranju pacijenta vam pružaja sistem sa tri lasera, koji vam indikuju tačne anatomske tačke pozicioniranja.
Svi programi snimanja koji su vam potrebni
Planmeca ProMax® nudi najširu paletu programa snimanja za različite radiografske potrebe. Odabirom odgovarajućeg formata snimanje moguće je dozu zračenja svesti na minimum, za sve vrste pacijenta i dijagnostičkih potreba.
Panoramski snimak
Standardni panoramski program.
Ekstraoralni snimak bočnih lukova
Program za snimanje bočnih lukova koristi poboljšanu geometriju interproksimalnog poravnanja. Rezultat je snimak oba bočna luka, sa malom dozom zračenja za pacijenta i odličnim dijagnostičkim kvalitetom.
Horizontalno i vertikalno segmentiranje za panoramske programe
Programom za horizontalno i vertikalno segmentiranje moguće je ekspoziciju striktno ograničiti samo na regiju interesovanje. Dozu zračenje pacijenta je moguće smanjiti i do 90% u odnosu na punu panoramsku ekspoziciju.

TMZ snimak
TMZ programi snimanje daju lateralne ili posterio-anteriorne uvide otvorenih ili zatvorenim temporomandibularnih zglobova (TMZ). Poziciju snimka je moguće podešavati u odnosu na anatomiju svakog ingividualnog pacijenta.
Snimak sinusa
Programi za snimanje sinusa pružaju jasan prikaz maksilarnih sinusa.
Jednostavna nadogradnja sa 2D na 3D
Planmeca ProMax® je odlična investicija, spremna za budućnost. Planmeca ProMax® 2D je dizajniran, razmišljajući o budućoj nadogradnji. Modularna struktura aparata omogućava jednostavnu konverziju u različite modalitete snimanja, dok je softverski kontrolisana SCARA ekstremno fleksibilna, omogućujući korisniku nove vrste projekcija snimaka. Bilo da nadograđujete vaš aparat sa 2D na 3D ili da jednostavno dodajete cefalometrijsku ruku, Planmeca ima pravo rješenje za vas. Individualne opcije je moguće instalirati fabrički ili naknadno, čineći tako Planmeca ProMax najsvestranijim, sve-u-jednom, aparatom za snimanje x-zracima na tržištu.

Više informacija možete dobiti kod distributera, u kompaniji „Plast DENT“ iz Niša na broj telefona +381 18 230 984 ili putem e-maila: office@plastdent.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -