NaslovnaProizvodiPredstavljamo: ORO CLEAN Plus - koncentrat za čišćenje i dezinfekciju sukcionog sistema...

Predstavljamo: ORO CLEAN Plus – koncentrat za čišćenje i dezinfekciju sukcionog sistema (3 u 1)

- Advertisement -

Za čišćenje i dezinfekciju sukcionog sistema, pljuvaonice i amalgam separatora. Visoko kvalitetan koncentrat koji sprječava nastanak biofilma i lošeg mirisa. Dugogodišnja studija. Hiljade stomatologa širom svijeta već godinama koriste ovu jedinstvenu formula za dezinfekciju i čišćenje aspiracionih jedinica.

Sredstvo ne stvara pjenu te ne ometa aspiraciju tečnosti tokom dezinfekcije. Koristi se koncentrat od 2%, a 2 litra koncentrata daje 100 litara radnog rastvora. Maksimalna ekonomičnost. Dostupno u pakovanju od 2 i 5 litara. Jednostavna aplikacija.

Foto: dm-medical.me

Uputstvo za upotrebu:
Usisnu jedinicu očistite i dezinfikujte bar jednom dnevno ili prema lokalnim propisima. Sukciona crijeva i pljuvaonicu temeljno isperite vodom poslije hirurške intervencije. Za dezinfekciju pripremite 2 litra radnog rastvora prema uputstvu na prednjoj etiketi. Da biste izmjerili pravilno dozu, koristite poklopac kao mjerni sud.

Poklopac sadrži oznake zapremine od od 10,20,30 i 40 ml. Aspirirajte 1,5 litra radnog rastvora pomoću Oroclean Cup-a a ostalih 500 ml sipajte u pljuvaonicu. Ostavite da djeluje 30 min. Temeljno isperite vodom. Koncentrat je biorazgradiv i ne utiče negativno na ekosistem. U skladu sa evropskim standardima.

Sastav u 100 g proizvoda :
5 g benzalkonium hlorida, sredstvo protiv stvaranja pjene, specijalni surfaktanti.
Oplemenjen prijatnim mirisom.

Polje djelovanja:
+Bakrericidal 2%, +Yesticidal 2%, +Hepatitis B virus 2%, +HIV 2%. Vrijeme: 30 min
+Hepatitis C virus 2%. Vrijeme: 5 min

Dodatne informacije o proizvodu, možete dobiti u firmi „Dental Montenegro“. Brojevi telefona su: +382 33 470 870 i +382 67 039 330, a e-mail: dentalmontenegro@t-com.me

Leave a Reply

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -