Predstavljamo: ONYX B, autoklav (Tecno-gaz)

  Autoklav je ključni uređaj unutar svake medicinske strukture, s toga je izuzetno važno da uređaj bude kvalitetan, od referentnog proizvođača što osigurava i tehničku podršku. ONYX B je novi autoklav Tecno-Gaza, jedne od vodećih kompanija koje se bave proizvodnjom ovih vrsta aparata.

  Ciklusi za sve potrebe


  Fleksibilnost je jedan od proeduslva za racionalizaciju rada i stvaranje operativne efikasnosti.

  ONYX B nudi širok spektar ciklusa koji su proučavani i urađeni da bi vam svakodnevno pomogli.

  Identifikacija


  ONYX B u svom tehnolškom jezgru sadrži sistem za identifikaciju korisnika, validaciju ciklusa, proizvodnju i štampanje alfanumeričkih etiketa.

  Veliko punjenje


  Novi propisi i koncept sterilizacije razvili su sterilizacionu praksu u svim objektima, uz širok spektar instrumenata i širenja  samih objekata koji su razvili potrebu za autoklavima koji mogu sterilisati veliki broj instrumenata.

  Projekat ONYX je rođen sa ciljem da zadovolji ove potrebe usvajanjem specifičnih i novih rešenja koja omogućavaju lako upravljanje.

  Prednosti


  Duplo punjenje – Isto vrijeme rada

  Korišćenjem standardne veličine autoklava može se sterilisati oko četiri kilograma instrumenata, dok ONYX B podržava oko 7,5 kilograma instrumenata.

  Sa jednim duplim opterećenjem štedite 50 odsto svog vremena.

  Najbolje upravljanje instrumentima

  Mogućnost sterilisanja velike količine instrumenata, ONXY B vam pomaže da racionalizujete protok instrumenta i povećate operativnu efikasnost.

  Efikasnost znači profit, ONYX B vam tu nudi veliku prednost u radu.

  Ušteda energije

  ONYX B ima nisku energetsku potrošnju, kao i odličan odnos potrošnje/opterećenja.

  Ekonomska štednja i koristi za životnu sredinu.

  Za sve informacije o proizvodu i cijenama obratite se generalnom uvozniku Tecno-Gaz proizvoda, kompaniji Medpro-Jan, na brojeve telefona +381 21/ 422 702 i +381 65/ 8040 201, ili putem e-maila na adresu jandent@eunet.rs.

  , ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.