fbpx
NaslovnaProizvodiPredstavljamo: OCC-Koncept ICX Templant

Predstavljamo: OCC-Koncept ICX Templant

- Advertisement -

All-On-4™ i All-On-6™ terapijski protokol razvijen je u cilju uspješne rehabilitacije bezubih pacijenata koristeći samo četiri ili šest implantata koji podržavaju fiksnu protezu omogućavajući neposrednu funkciju i zadovoljavajuću estetiku.

All-On-4™ i  All-On-6™  protokol proizišao je iz koncepta imedijatne funkcije čija je jedna od najvažnijih postavki zadovoljavajuća primarna stabilnost implantata. Imajući na umu taj uslov implantati adekvatnom protetskom restauracijom mogu biti opterećeni naposredno nakon ugradnje, a bez opasnosti da će njihova oseointegracija izostati. Pacijenti se svojim implantatima doslovce mogu služiti odmah.

All-On-4™ i All-On-6™ protokol zaobilazi potrebu za kompleksnim rekonstrukcijama mekih i tvrdih tkiva, čuva vitalne anatomske strukture, omogućava širok spektar protetskih opcija, kako fiksnih tako i mobilnih. Uspješnost i stopa preživljavanja implantata i protetskih restauracija je visoka, iznad 95 odsto na svjetskom nivou. O popularnosti koncepta dovoljno govori i to što su ga i neke druge kompanije i proizvođači implantata prihvatili, pa između ostalog postoji i OCC-Konzept ICX Templant nemačke kompanije Medentis.

ICX templant implantološki sistem je rezultat uspešnog 10-godišneg rada i istraživanja. U njemu su implementirani najvažniji faktori za uspešnu implementaciju u praksi. ICX templant predstavlja sinonim za dugoročno zadovoljne pacijente.

Za sve informacije o ovom konceptu možete se obratiti generalnom zastupniku ICX implantata, kompaniji Medical Queen na broj telefona +381 11/ 630-54-34, ili putem e-maila na adresu office@implantati.rs.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -