NaslovnaProizvodiPredstavljamo: NOVO AQ 350 - Irigator za oralnu upotrebu

Predstavljamo: NOVO AQ 350 – Irigator za oralnu upotrebu

- Advertisement -

Predstavljamo novi način pranja zuba vodenim mlazom, koji je lak i efikasan. Korišćenjem tople vode, AQ-350 nježno uklanja hranu i bakterije za samo 70 sekundi. AQ-350 je porodična jedinica i dolazi sa 4 mlaznice u različitim bojama.

Stomatolozi kažu da je zubni konac veoma važan kod pranja zuba, ali čak 85% populacije rijetko koristi zubni konac. Neko nikad! Korišćenjem Akuapicka zubi i gingiva su zdraviji, što posjete stomatologu čini mnogo prijatnijim.

Razlika koju ovaj proizvod pravi u pogledu zdravlja zuba je ogromna! Akuapick AQ-350 je najlakši način čišćenja zuba i brige o zdravlju desni. Posebna preporuka za sve pacijente sa ugrađenim implantatom, novim mostom ili krunicom, za pacijente sa protezom I ortodontskim aparatom, za one koji pate od krvarenja desni i lošeg zadaha. Za trudnice, za kardiovaskularne pacijente. Za sve one koji žele najbolju oralnu higijenu za sebe.

*NOVO Funkcija automatskog pokretanja – sada je upotreba oralnog tuširanja još lakša!
*Komponente: kućište / rezervoar za vodu / 4 mlaznice / 4 držača mlaznica.
*Pulsacije: 2.200 pulsacija / minut
*Pritisak: 12 podešavanja pritiska 10-100psi

*Kapacitet rezervoara za vodu: 600ml
*Dimenzije: 150Ks90Ks210mm (ShkVkD)
*Dvostruko efikasniji od tradicionalnih oralnih tuševa – za poboljšanje zdravlja desni!
*Idealno za svakoga ko želi da poboljša svoje oralno zdravlje
*Jednostavan za korišćenje

Dodatne informacije o proizvodu, možete dobiti kod distributera, kompanije “Mikodental” iz Šapca. Brojevi telefona su: +381 15 300 261, +381 64 643 81 52, a e-mail: office@bestdentalshop.net.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -