NaslovnaProizvodiPredstavljamo: NextDent, materijali za 3D štampu

Predstavljamo: NextDent, materijali za 3D štampu

- Advertisement -

NextDent su vodeći dentalni materijali za 3D štampu i dio su portfolia jedne od najvećih svetskih kompanija, Vertex Global Holdinga.

NextDent zapravo je ćerka firma Vertex Global Holdinga. U zajdničkoj profesionalnoj posvećenosti da se ide u korak sa vremenom VertexDental i NextDent usmjerili su se na novu generaciju materijala za 3D printing.

Materijali koji su proizvod obimnog istraživanja dostupni su u obliku tečnosti i omogućavaju 3D štampanje modela, šablona za implantologiju, privremenih krunica i mostova, totalnih i parcijalnih proteza.

Potpuna polimerizacija materijala je neophodan korak kako bi krajnji proizvod bio biokompatibilan. NextDent nudi neograničene mogućnosti za laboratorijske menadžere, zubne tehničare, stomatološke protetske tehničare i mnoge druge poslove izvan dentalne branše.

NextDent, takođe, redovno dodaje nove materijale svom asortimanu i samim tim raste. Svi materijali su testirani na toksičnost, osetljivost i iritacije i u skladu su sa svim medicinskim direktivama.

Portfolio od 30 jedinstvenih NextDent biokompatibilnih materijala – najveći broj od svih dobavljača materijala – u kombinaciji sa NextDent 5100 omogućuje višestruke dentalne aplikacije. Ovi materijali su dostupni u različitim estetskim bojama kako bi se uskladili sa pacijentovim zubima i desnima.

Svi NextDent materijali su biokompatibilni i CE-sertifikovani, odobreni od strane FDA i klasifikovani u skladu sa internacionalnim propisima međunarodnih medicinskih uređaja.

Ukoliko ste zainteresovani i želite da saznate nešto više o karakteristima proizvoda, kao i njegovoj cijeni i načinima naruičvanja, možete se obratiti generalnom zastupniku, kompaniji Dental Medical na brojeve telefona +381 24/ 554-927 i +381 11/ 24-35-35-6, ili putem e-maila na adresu info@dental-medical.rs.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -