fbpx
NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Nasadnik CA 1:1 - Nasljeđe pouzdanosti (video)

Predstavljamo: Nasadnik CA 1:1 – Nasljeđe pouzdanosti (video)

- Advertisement -

Postoje neki uređaji koji i nakon četrdeset godina uživaju poštovanje i divljenje, a klasični Bien-Air nasadnici CA 1:1 i CA 1:5 su dva od njih. Stalni razvoj, njihova dominantna produktivnost i izuzetna učinkovitost čine ih najpopularnijim modelima u seriji.

Potpuno redizajnirani pogonski mehanizam i mehanizam montiranja borera obezbjeđuju mikro-preciznu koncentrisanost i stabilnost, dok raspon brzina od 60 do 200000 okr./min. omogućava dovršavanje najzahtjevnijih restaurativnih radova sa nevjerovatnom tačnošću – prema Vašim uslovima. Nasadnik CA 1:1 i CA 1:5 simbolizuju pouzdanost i kvalitet. Firma Bien-Air je na njima izgradila svoju reputaciju.

Bien-Air nasadnik: čudo preciznosti, nudeći pouzdanost i tiho djelovanje
Dostupni su u verzijama Micro-Series. Kraći i lakši za rukovanje u kombinaciji sa novim Mikro-serijskim mikromotorima, sa skoro savršenom ravnotežom u ruci. Novi Micro-Series mikromotor i nasadnik u kombinaciji nisu duži od turbine.

Maksimalnom redukcijom veličine, tačka ravnoteže sklopa instrumenta/mikromotora je značajno pomjerena prema napred. Rezultat je savršena ravnoteža. Znatno je smanjena snaga potrebna za držanje instrumenta u ruci. Time se omogućavaju precizniji pokreti sa manje zamora na kraju dana. Micro-Series, kombinacija savršeno uravnoteženih instrumenata i mikromotora, bez kompromisa u pogledu performansi.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -