Naslovna Proizvodi Predstavljamo: Nasadnik CA 1:1 - Nasljeđe pouzdanosti (video)

Predstavljamo: Nasadnik CA 1:1 – Nasljeđe pouzdanosti (video)

Postoje neki uređaji koji i nakon četrdeset godina uživaju poštovanje i divljenje, a klasični Bien-Air nasadnici CA 1:1 i CA 1:5 su dva od njih. Stalni razvoj, njihova dominantna produktivnost i izuzetna učinkovitost čine ih najpopularnijim modelima u seriji.

Potpuno redizajnirani pogonski mehanizam i mehanizam montiranja borera obezbjeđuju mikro-preciznu koncentrisanost i stabilnost, dok raspon brzina od 60 do 200000 okr./min. omogućava dovršavanje najzahtjevnijih restaurativnih radova sa nevjerovatnom tačnošću – prema Vašim uslovima. Nasadnik CA 1:1 i CA 1:5 simbolizuju pouzdanost i kvalitet. Firma Bien-Air je na njima izgradila svoju reputaciju.

Bien-Air nasadnik: čudo preciznosti, nudeći pouzdanost i tiho djelovanje
Dostupni su u verzijama Micro-Series. Kraći i lakši za rukovanje u kombinaciji sa novim Mikro-serijskim mikromotorima, sa skoro savršenom ravnotežom u ruci. Novi Micro-Series mikromotor i nasadnik u kombinaciji nisu duži od turbine.

Maksimalnom redukcijom veličine, tačka ravnoteže sklopa instrumenta/mikromotora je značajno pomjerena prema napred. Rezultat je savršena ravnoteža. Znatno je smanjena snaga potrebna za držanje instrumenta u ruci. Time se omogućavaju precizniji pokreti sa manje zamora na kraju dana. Micro-Series, kombinacija savršeno uravnoteženih instrumenata i mikromotora, bez kompromisa u pogledu performansi.

- Advertisment -

POPULARNO

Stomatolozi – niko neće ostati nezbrinut, veže nas Hipokratova zakletva

Epidemija koronavirusa u našoj zemlji, poremetila je funkcionisanje stomatoloških ordinacija. Rade samo one koje imaju potpisan ugovor sa Fondom za zdravstveno osiguranje...

Novi cjenovnik Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore za usluge osnovne stomatološke zaštite

Fond za zdravstveno osiguranje Crne Gore odredio je novce cijene usluga za osnovnu stomatološku zaštitu. Ove cijene važe od 1. marta.

CAD/CAM – Budućnost u sadašnjosti

CAD/CAM tehnologija već 40 godina nalazi široku primjenu u raznim dijelovima civilizacijskog progresa. Njena primjena u stomatologiji bila je samo pitanje vremena....

Nova klasifikacija parodontnih i periimplantatnih bolesti i stanja

Od sredine prošlog vijeka klasifikacija parodontnih bolesti i stanja stalno se mijenjala u skladu s novim naučnim saznanjima. Još od antičkih vremena...
- Advertisment -