fbpx
NaslovnaProizvodiPredstavljamo: N-Seal, zaptivač za svjetlosno liječenje ojačan nanočesticama

Predstavljamo: N-Seal, zaptivač za svjetlosno liječenje ojačan nanočesticama

- Advertisement -

N-Seal je kompozitna masa za zaptivanje rupa i pukotina u zubima ojačana nanočesticama i koristo seza za svjetlosno liječnje.

N-SealPrema navodima proizvođača, N-Seal kombinuje tipične osobine zaptivača sa najnovijim nalazima istraživanja nanotehnologije. Kombinacija sa nanočesticama obezbjeđuje veći procenat popunjavanja, što povećava otpornost na habanje i daje veću izdržljivost N-Sealu.

Ovaj peparat je namenjen za zalivanje pukotina, profilaksa karijesa, restauracije malih karijesnih nedostataka, za zaptivanje plastičnih ispuna ili cementa (zaštitu od vlage), kao i za fiksiranje ortodontskih sistema.

Uprkos visokoj razmjeri punjenja, N-Seal zadržava lakoću i preciznost primjene i nanošenja,  može se nanositi direktno sa kanile.

Na tržišsu postoje dvije vrste N-Seal preparata: transparentni za estetsko zaptivanje i bijeli-neprozirni za preciznu kontrolu nanošenja.

Varijacija pri naručivanju:

  • Single paketi – jedan špric od 1,8 g
  • Asortmansko pakovanje –  četiri šprica + pribor
  • Nijanse – transperentni (na zahtjev) / bijela – neproziran

Kada je riječ o cijenama ona se za, komplet, odnosno asortmansko pakovanje kreće u rasponu od 50 do 60 eura kod regionalnih distributera.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -