NaslovnaProizvodiPredstavljamo: My White Evolution 1 – sistem za bijeljenje zuba

Predstavljamo: My White Evolution 1 – sistem za bijeljenje zuba

- Advertisement -

My White Evolution je profesionalni sistem za bijeljenje zuba namijenjen isključivo za profesionalnu upotrebu od strane stomatoloških stručnjaka. Može se koristiti kod vitalnih i avitalnih zuba.

My White Evolution se koristi za izbeljivanje jednog ili više vitalnih ili devitalizovanih zuba.

Efikasan je kod diskoloracija uzrokovanih lijekovima, fluorozom, pigmentima iz hrane i starenjem. My White Evolution je gel baziran na vodonik peroksidu (38%) koji se isporučuje u dva odvojena dijela, aktivator (tečnost) u vrlo elegantnoj plastičnoj bočici sa dozerom i baza (prah) koji se isporučuje u plastičnoj posudi, koji se veoma lako i jednostavno miješaju.

Foto: tehnicaldent.ro

Baza, specijalan prah, omogućava stomatolozima da koriste lampu za polimerizaciju kompozita ili lampu za izbjeljivanje kako bi se pokrenuo postupak izbjeljivanja.

Zahvaljujući posebnom prahu, aktivna boja gela će se promijeniti pokazujući stomatologu kada je gel aktivan tokom procesa bijeljenja i kada se proces završio.

Drugim riječima, kada započne oslobađanje radikala kiseonika počinje proces oksidacije na gleđi sve dok se materijal ne iscrpi. Aktivator, reaktivna tečnost, isporučuje se u plastičnoj bočici.

To je čini vrlo lakom za manipulaciju i korišćenje tokom pripreme gela. Osim toga, izbjegava se svaka mogućnost curenja tečnosti tokom transporta ili skladištenja u stomatološkim ordinacijama.

Još jedna važna karakteristika My White Evolution sistema je ekstremno smanjeno vreme postupka izbjeljivanja. Ukupno vrijeme kompletnog protokola jednog pacijenta je od 12-18 minuta (četiri koraka ili šest koraka od po 3 minuta).

Procedura bijeljenja je stvarno brza, ne javlja se demineralizacija gleđi, kao posljedica toga, ne uzrokuje najčešći neželjeni efekat postupka izbjeljivanja, nema preosjetljivosti.
Sadržaj My White Evolution-a:
*My White baza: Posuda sa 1,6 g praha
*My White aktivator: Dozirana bočica sa 4ml 38% vodonik peroksida
*Karton pacijenta
*Špatula
*My White maska

Distributer ovog proizvoda je „Denty GoldDental“ iz Novog Sada. Dodatne informacije o cijeni i načinu isporuke možete dobiti na brojeve telefona +381 21 64 90 423 ili +381 62 444 246, kao i putem e-maila: info@denty-golddental.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -