NaslovnaProizvodiPredstavljamo: M+W Dental opremu za zubotehničke laboratotije

Predstavljamo: M+W Dental opremu za zubotehničke laboratotije

- Advertisement -

Firma Botelli je zastupnik “M+W Dental”, najveće njemačke kompanije za proizvodnju i prodaju materijala i opreme za stomatologiju i zubnu tehniku. “M+W Dental” je osnovan 1947. godine Frankfurtu, a u ponudi ove firme je više od 42.000 proizvoda, koji predstavljaju najviši standard u industriji stomatoloških proizvoda u pogledu kvaliteta, jasnoće, orijentacije i strukture. U programu “M+W Dental” je i više od 1.000 artikala “Einsparpotenial”. Takođe, “M+W Dental” svojim kupcima nudi visoko kompetentne savjete u vezi sa svojim proizvodima koji pomažu da ih koristite brzo i efikasno.

U ponudi kompanije Botelli sada se može naći veliki izbor materijala i opreme za zubotehničke laoboratorije.

Između ostalog tu su M+W postolje, četkice za keramiku, lakove za patrljke, instrumente i modele za modelovanje, okluzione sprejeve, nekoliko vrsta voska za modelovanje, voštani profili, pločice za keramiku, dijamantske šajbne, separacioni diskovi i još mnogo kvalitetnih proizvoda za vašu laboratoriju.

Kompletnu ponudu proizvoda M+W Dentala kod kompanije Botelli možete pogledati na ovom linku, a za više informacija i detalja se možete im obratiti na brojeve telefona +381 11 21 76 115 i +381 63 657 888, ili putem e-maila na adresu info@botelli.rs.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -