NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Mirawhite Shine

Predstavljamo: Mirawhite Shine

- Advertisement -

Uvijek se savjetujte sa stomatolozima prije svakog izbjeljivanja! Naša olovka je preporuka od stranme stomatologa nakon profesionalnog izbjeljivanja u stomatološkim ordinacijama. MIRAWHITE SHINE olovka za efikasno izbjeljivanje za osjetljive zube – 1,8 ml.

*higijensko nanošenje olovkom
*sredstvo za izbjeljivanje zuba s aktivnim kisikom bez peroksida
*nježno za gleđ i zubno meso
*izbjeljuje do 5 nijansi
*nanositi 7 dana, dva puta dnevno

Mirawhite shine samo u apotekama! Učinkovito izbjeljivanje čak i kod osjetljivih zuba! Sve više ljudi teži sjajnim bijelim zubima. Atraktivan osmijeh povećava samopoštovanje i osigurava bolji kvalitet života i zadovoljstvo. Međutim, samo djeca prirodno imaju istinski bijele zube. Zubna gleđ opada s godinama, a dentin ispod nje sve više određuje ukupni utisak, zbog čega zubi izgledaju žuti i tamniji. Luksuzna hrana poput čaja, kafe ili crnog vina još je jedan od uzroka promjene boje.

Učinkovito izbjeljivanje zuba moguće je uz Mirawhite Shine. Učinak se temelji na tehnologiji Ardox-X®. Aktivne molekule kiseonika oslobađaju boju na zubima. To nježno uklanja promjenu boje na površini zuba i zubi dobijaju prirodno bijelu boju. Ovom novom tehnologijom ne prave se kompromisi na štetu zdravlja zuba, što upoređuje spektar primjena Pored konvencionalnih i agresivnijih metoda, proširen je.

Rezultat govori sam za sebe:
*Mirawhite gel za izbjeljivanje topljiv je u vodi i slini i nije abrazivan. Supstanca zuba i desni nisu nadražene, kao što je često slučaj s peroksidnim proizvodima.
*Mirawhite Shine ne napada ispune.

*Učinak izbjeljivanja traje duže jer je Mirawhite Shine gel za izbjeljivanje posebno nježan za zubnu gleđ. Suprotno tome, peroksidni proizvodi obično izbruse površine zuba tako da čestice prljavštine lakše prianjaju na zub. Učinak izbjeljivanja opet se tako brzo izgubi. Mirawhite shine je uvjerljivi gel za izbjeljivanje zuba kod kuće koji izbjeljuje do pet nijansi. Treba ga koristiti dva puta dnevno, ujutro i naveče nakon pranja zuba.

Izbjeljivanje je moguće samo na vitalnim područjima zuba. Protetski radovi poput krunica, mostova, kompozita ne mogu se izbjeliti. Prvi rezultati već su vidljivi nakon 14 dana. Gel za izbjeljivanje zuba nalazi se u aplikatoru. Olovka je jednostavna, brza i sigurna za upotrebu. Zbog mogućnosti preciznog rukovanja četkom, mogu se lako postići djelimične promjene boje poput vratova zuba ili između očnjaka. Zasijajmo uz Mirawhite Shine …

Dodatne informacije o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti u „Hager&Werkenu“. Broj telefona je +385 98 997 4678, a e-mail: klaudija@hagerwerken.de

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -