NaslovnaProizvodiPredstavljamo: MIRAWHITE GEL za intenzivno čišćenje i briljantno bijele zube

Predstavljamo: MIRAWHITE GEL za intenzivno čišćenje i briljantno bijele zube

- Advertisement -

Gel svojim inovativnim kompleksom intezivno čisti i uklanja obojenost zubi i pruža punu zaštitu. Nježno uklanja s površine obojenje zuba i aktivno pruža povratak i održavanje bjeline zuba, skida naslage, sprječava pojavljivanje bakterije adhezije, te značajno smanjuje formiranje kamenca

Korišćenjem gela popunjavaju se mikro pukotine i polira površina zuba. Obojenje zuba nastaje uglavnom kao posljedica uživanja kafe, čaja, crnog vina i zbog pušenja. Bojajuće supstance naprimjer u crnom vinu sadrže tanine koji se vezuju za slinu i lijepe na zubnu gleđ.

Foto: Facebook/Hager Werken dental products & Miradent Profilaksa

Tvrdokorna i dugotrajna obojenja takve vrste teško se uklanjaju u okviru redovne kućne higijene usta, zato tu nastupa „Mirawhite gel“ koji specijalnim djelotvornim polirajućim česticama otapa površinska obojenja i naslage.

Djelotvorna supstanca gela stvara novi sloj nalik zubnoj gleđi i i popravlja mikro pukotine na površini zuba. Gel NE sadrži nanotehnološki materijal, svjetlo plave je boje i pruža ukus osvježavajuće mente.

Foto: Facebook/Hager Werken dental products & Miradent Profilaksa

Sadrži karijesni preventivni natrijumfluorid (fluoride 1.450 ppm i xylitol), a primjena je dva puta nedeljno umjesto svakodnevne paste za zube.

Više informacija o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti u kompaniji „Hager&Werken“ na broj telefona +385 98 997 4678, kao i putem e-maila: klaudija@hagerwerken.de

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -