NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Miradent Mirafluor Kids zubna pasta

Predstavljamo: Miradent Mirafluor Kids zubna pasta

- Advertisement -

Zubna pasta Miradent Mirafluor Kids prikladna je za djecu i nudi totalnu zaštitu za mliječne zube. Značaj paste za zube za djecu: sadrži fluor, prisutan je ksilitol, ugodnog ukusa.

Mnogi mališani gotovo mrze pranje zuba. Pranje zuba gadan je zadatak koji bi radije preskočili. Roditelji često nagovaraju djecu da peru zube raznim nagradama, ali dugoročno takva prisila na pružanje oralne higijene neće dati rezultat.

Međutim, ako odaberete ukusnu pastu za zube Miradent Mirafluor Kids, uvjerićete svoje dijete da opere zube, a za oralnu higijenu nećete imati brige. Ova pasta za zube dizajnirana je da temeljno zaštiti mliječne zube od karijesa odgovarajućim aktivnim sastojcima.

To je vrlo često kod djece zbog loše higijene i velike količine konzumiranog šećera. Preporučuje se za svu djecu do 6 godina.

No, mogu ga koristiti i djeca kojoj već rastu stalni zubi. Pasta za zube ima ugodan ukus malin

e, ali ne sadrži dodani šećer. Upravo je to prikladno za oralnu higijenu vašeg djeteta. Pasta za zube sadrži odgovarajuću količinu fluorida (1000 ppm). Međutim, formuli se ne dodaju SLS pjenila.
Korištenje paste za zube

Za djecu do dvije godine koristite količinu paste za zube koja odgovara veličini zrna. Od druge do šeste godine pasta za zube trebala bi biti veličine graška. Perite zube dva puta dnevno. Roditelji bi trebali pomoći djeci pri pranju zuba.

Dodatne informacije o proizvodu, možete dobiti u „Hager&Werkenu” iz Makarske. Broj telefona je +385 98 997 4678, a e-mail: klaudija@hagerwerken.de

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -