NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Milling Unit M1 Wet Heavy Metal

Predstavljamo: Milling Unit M1 Wet Heavy Metal

- Advertisement -

U pitanju je frez jedinica cad cam sistem za zubnu tehniku i stomatologiju. Novi Zirkonzahn CAD/CAM M1 je pouzdan sistem, kontruisan po uzoru na poznati M5 CAD/CAM sistem.

Pogodan za laboratorije svih veličina zbog kompaktnih dimenzija. Orbit- tehnologija M1 obezbjeđuje kod simultanog frezovanja sa pet osovina optimalan ugao frezovanja. Tako se obuhvata svaka željena tačka frezovanja, a podminirana mjesta i odstupanja brzo i lako obrađuju.

Uređaj se optimalno može kombinovati sa skenerom S600 Arti. Štaviše, M1 je sa ” Zirkonzahn.Modellier ” softverom kompatibilan. Funkcije se posebno i stalno optimizuju od strane tima naših zubnih tehničara, poboljšavaju dodavanjem novih modula, sve u cilju bolje i lakše upotrebe sistema.

Izbor trenutno obuhvata preko 18 različitih modula , uključujući i aplikacije za proizvodnju okluzalno šrafljenih mostova, teleskop kruna, prečki, ljuspica ili individualnih cirkonoksid abatmenta.

M1 je projektovan za obradu “mekih ” materijala i može se koristiti za različite vrste materijala kao što su Prettau ® cirkon, ICE cirkon Translucent, ICE Cirkon Abutment, cirkon Creative, prethodno sinterovan aluminijum-oksid, plastika, vosak, drvo ili sinter metal! Na zahtjev, može se nadograditi za mokru preradu titanijuma i glas-keramike. Pošto M1 ima otvoren i modularni dizajn, opremljen je za sve buduće potrebe.

Milling Unit M1 Wet Heavy Metal
Oprema:
Računarski kontrolisan sistem za frezovanje sa 5 + 1 osovina sa izmenjivačem alata (x6) za obradu metala uz mogućnost hlađenja vodom (npr. titanijuma i kobalt hroma)
Računar i ekran
CAM softver
Osnovni softver za modelovanje Zirkonzahn.Modellier
Materijali koji se mogu frezovati:
cirkon, plastika, vosak, drvo, sinter metal, hrom-kobalt, titanijum, glas-keramika, Raw-Abutment®, Bridge-Rod.

Tehničke specifikacije:
Težina 105 kg
Širina 47.7 cm
Visina 69 cm
Dubina 61 cm
Osovine 5+1
Snaga motora 600 W
Radni napon 230 V (115 V)
Snaga 10 A
Čaura Ø 3 mm / Ø 6 mm
Brzina osovine standardna verzija: max. 50,000 R.p.m.
Motor osovine 200 W
Dijametar bloka Ø 95 mm

Dodatne informacije o proizvodu možete dobiti u kompaniji “Mikodental”. Brojevi telefona su: + 381 15/ 300-261, + 381 64/643-81-52, a e-mail: office@bestdentalshop.net

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -