NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Milling Unit M1 Abutment

Predstavljamo: Milling Unit M1 Abutment

- Advertisement -

Milling Unit M1 Abutment frez jedinica cad cam sistem za zubnu tehniku i stomatologiju – novi Zirkonzahn CAD/CAM M1 pouzdan sistem, kontruisan po uzoru na poznati M5 CAD/CAM sistem.

Pogodan za laboratorije svih veličina zbog kompaktnih dimenzija. Orbit- tehnologija M1 obezbjeđuje kod simultanog frezovanja sa pet osovina optimalan ugao frezovanja.

Tako se obuhvata svaka željena tačka frezovanja, a podminirana mjesta i odstupanja brzo i lako obrađuju. Uređaj se optimalno može kombinovati sa skenerom S600 Arti. Štaviše, M1 je sa ” Zirkonzahn.Modellier ” softverom kompatibilan.

Funkcije se posebno i stalno optimizuju od strane tima naših zubnih tehničara, poboljšavaju dodavanjem novih modula, sve u cilju bolje i lakše upotrebe sistema. Izbor trenutno obuhvata preko 18 različitih modula , uključujući i aplikacije za proizvodnju okluzalno šrafljenih mostova, teleskop kruna, prečki, ljuspica ili individualnih cirkonoksid abatmenta.

M1 je projektovan za obradu “mekih ” materijala i može se koristiti za različite vrste materijala kao što su Prettau ® cirkon, ICE cirkon Translucent, ICE Cirkon Abutment, cirkon Creative, prethodno sinterovan aluminijum-oksid, plastika, vosak, drvo ili sinter metal! Na zahtjev, može se nadograditi za mokru preradu titanijuma i glas-keramike. Pošto M1 ima otvoren i modularni dizajn, opremljen je za sve buduće potrebe.

Oprema:
*Računarski kontrolisan sistem za frezovanje sa 4 osovine sa izmenjivačem alata (x6) za mokru mašinsku obradu i obradu Raw-Abutment®
*Računar i ekran
*CAM softver
*Osnovni softver za modelovanje

Materijali koji se mogu frezovati:
*glas-keramika
*Raw-Abutment®
*Bridge-Rod

Tehničke specifikacije:
*Težina 105 kg
*Širina 47.7 cm
*Visina 69 cm
*Dubina 61 cm
*Osovine 4

*Snaga motora 600 W
*Radni napon 230 V (115 V)
*Snaga 10 A
*Čaura Ø 6 mm
*Brzina osovine standardna verzija: max. 50,000 R.p.m.
*Motor osovine 200 W

Dodatne informacije o proizvodu, možete dobiti kod distributera, kompanije “Mikodental” iz Šapca. Brojevi telefona su: +381 15 300 261, +381 64 643 81 52, a e-mail: office@bestdentalshop.net.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -