NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Microlay Eve 3D printer

Predstavljamo: Microlay Eve 3D printer

- Advertisement -

Microlay Eve je najbolje rješenje za uvod u digitalizaciju!
„Microlay Eve 3D printer dizajniran je za malu i srednju laboratoriju koja nastoji digitalizovati svoj radni tok, bez velikih ulaganja i bez ugrožavanja potrebne preciznosti i pouzdanosti za svakodnevni rad.“

LED matrica sa paralelnim sočivima za projekciju
Snažni 405nm LED niz ravnomjerno raspoređuje snagu po cijeloj površini štampanja, postižući precizan i ponovljiv rezultat.

Foto: bestdentalshop.net

Modul sočiva sa paralelnim projekcijama sprječava zalutale zrake svjetlosti koje uzrokuju netačnosti i neravnomjerne energetske zone na ostalim LCD štampačima. Rezultat su tačni i pouzdani otisci u koje zubni tehničar i stomatolog može da vjeruje.

47 mikrona XY rezolucije
Sa veličinom od 47 mikrona, 3D printer Microlay Eve postiže rezultate sa najvećom rezolucijom na tržištu. Za razliku od drugih LCD sistema, ova rezolucija je stvarna i efikasna zahvaljujući paralelnom izvoru svjetlosti.

Stepen detalja u najmanjim geometrijama je spektakularan, čak i koristeći 10x sočiva.

Otvoren sistem
Printer je optimizovan između ostalog za Microlay Printfit materijale, ali može raditi i u otvorenom režimu, omogućavajući korisniku da eksperimentiše sa bilo kojim drugim kompatibilnim materijalom od 405nm.

Robustan dizajn za profesionalne rezultate
Robustan dizajn, završen u čeliku i anodiziranom aluminijumu, daju mu pouzdanost i trajnost u najzahtjevnijim profesionalnim okruženjima.

Rezervoar rezina, napravljen od aluminijuma, nije potrebno zamjenjivati. Film za rezervoare, sa optimizovanim dizajnom, može bilo koji korisnik da promijeni za manje od dva minuta.

WiFi / Ethernet konekcija
Svjesni smo važnosti komfora u svakodnevnim procesima u okviru laboratorijskog rada. Microlay Eve se ponaša poput 3D servera štampanja za bilo koji računar, tablet ili mobilni telefon unutar iste mreže.

Foto: microlay.com

U isto vrijeme, ako imate nekoliko Eve štampača, svoj posao možete poslati na odabranu mašinu direktno sa vašeg računara, samo jednim klikom iz našeg MicroForm softvera.

Obavezno ažurirajte svoj štampač sa svim besplatnim ažuriranjima koja će vas uvesti u doba industrije 4.0, 5G mreža i „Mašinskog učenja“ usredsređena na prediktivno održavanje štampača.

5 ” ekran osjetljiv na dodir
Microlay Eve olakšava posao. Upravljajte štampačem sa svog ekrana od 5″ osjetljivog na dodir, sa pojednostavljenim, čistim i intuitivnim interfejsom.

Foto: microlay.com

Otpremite digitalne datoteke, izaberite medijski profil i odštampajte. Tako lako. Takođe možete otvoriti Teamviewer direktno sa ekrana da biste se povezali sa Microlay tehničkom službom ili podrškom.

Aplikacije:
1) Dentalni modeli
2) Privremene krune i mostovi ili za livenje
3) Splintovi

4) Hiruški vodiči
5) Try-In
6) Individualne kašike

Detaljnije informacije o proizvodu, kao i cijeni i načinu isporuke možete dobiti u kompaniji „Mikodental“ iz Šabca.

Brojevi telefona su: + 381 64 643 81 52, +381 64 643 81 54 i + 381 15 300 261, a e-mail: info@mikodental.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -