NaslovnaProizvodiPredstavljamo: MEDIT intraoralni skeneri

Predstavljamo: MEDIT intraoralni skeneri

- Advertisement -

Ulaganje u intraoralni skener je ulaganje u vas, vaš rad i vašu praksu. Prilikom odabira treba da odvojite vrijeme, testirate skener uživo, provjerite sve dodatne opcije pored osnovnih funkcija, moguće troškove koji nisu vidljivi pri početnoj kupovini i procijenite da li vam dobavljač pruža stručnu podršku, koja će vam olakšati prelazak na digitalne stomatologije i omogućiti nesmetano korišćenje.

Bez obzira na to koliko skenera ima na tržištu, kompanija Medit proizvodi najbolje intraoralne skenere po mišljenju i broju korisnika, što je pokazalo i nezavisno istraživanje sprovedeno u okviru sajma IDS 2021 (vvv.instituteofdigitaldentistri. com). Medit i700 je ocijenjen kao najbolji sa najvećim brojem poena u kategorijama brzine skeniranja, toka skeniranja, veličine skenera, jednostavnosti korišćenja, softvera i cijene (Slika 1).

Slika 1: Medit i700 skener je ocenjen kao najbolji skener na tržištu u okviru nezavisnog istraživanja

Medit nudi tri različita skenera (i600, i700 i i700v) prema željama i potrebama korisnika, a sve u cilju poboljšanja vašeg toka rada, produktivnosti i u cilju obezbjeđivanja tačnih rezultata. Sve skenere karakteriše mali reverzibilni vrh, jedno kontrolno dugme, brzo skeniranje, visoka rezolucija, žive i realistične boje, opcija snimanja videa, mala težina, bez grijanja vrha, bez čekanja na novo skeniranje, fina tekstura skeniranje, lakše skeniranje teških područja itd. Glavna razlika između Medit i600 i Medit i700v skenera je uglavnom u brzini skeniranja i veličini snimanja slike. Medit i700v dodatno odlikuje ultraljubičasto svjetlo za dezinfekciju skenera, mogućnost korišćenja manjeg vrha, mogućnost upravljanja SV preko skenera bez upotrebe miša, program za skeniranje u slučajevima kada nije vidljivost preparata. jasno, mogućnost višestruke sterilizacije vrha i brži povratak skeniranja u slučaju prekida. (Slika 2)

Slika 2: Poređenje skenera Medit i600, i700 i i700v

Aplikacija Medit Smile Design vam omogućava da dizajnirate osmijeh radeći na 2D slikama. Možete koristiti unaprijed napravljene šablone za zube kojima možete promijeniti njihove boje, oblike i položaje. Zašto ne uzbudite svoje pacijente zbog novih zuba čak i prije brušenja? Aplikacija Medit Ortho Simulation vam omogućava da prikažete simulaciju putanje kretanja zuba prema informacijama o željenom obliku ili položaju koji sami postavite. Uključuje funkciju za kreiranje više mogućih scenarija ishoda prilagođavanjem položaja svakog zuba. Svojim pacijentima možete unaprijed predstaviti ishod ortodontske terapije. Aplikacija Medit Splints predstavlja jednostavan tok rada za brzu izradu udlaga. Aplikacija uključuje funkciju automatskog kreiranja koju pokreće vještačka inteligencija, koja vam omogućava da napravite protezu u samo nekoliko koraka.

Slika 3: Medit Link

Kada se proces završi, otpremite skenirane podatke, izaberite luk i dodajte oznaku. Postoji i opcija ručne izrade koja vam omogućava da pratite korake pravljenja udlage korak po korak. Podesite okluzalni odnos, napravite mjesta za uporište, zatim automatski planirajte uporište duž bukalne i lingvalne strane i kreirajte spoljašnju i unutrašnju površinu. Medit Splints, takođe, može automatski analizirati karakteristike prednjih i zadnjih zuba i koristiti rezultate za automatsku izradu udlaga, eliminišući potrebu za daljim promjenama dizajna.

Slika 4: Medit Smile Design App

Sa aplikacijom Medit Temporaries, možete napraviti privremene krune za manje od jednog minuta koristeći pre-pripremno skeniranje ili korišćenje skeniranja prije pripreme i poslije nje. Možete dizajnirati krune sa samo nekoliko klikova, a možete koristiti različite alate za prilagođavanje enterijera i eksterijera restauracije. Na taj način možete u svoj rad ugraditi proizvodnju privremenih krunica bez prethodnog iskustva sa CAD opremom. Krune dizajnirane kroz Medit Temporaries mogu se pripremiti za 3D štampanje i glodanje.

Slika 5: Medit Ortho Simulation App

Aplikacija Medit Model Builder je dizajnirana da kreira fizičke modele iz podataka intraoralnog skeniranja. Intuitivan radni tok oprema korisnike sa raznim alatima za kreiranje baze, dodavanje artikulatora za provjeru okluzije i obilježavanje prije 3D štampanja. Baza je dostupna u tri različita tipa: ABO, Plate i Plateless. Odštampajte model direktno u kancelariji na 3D štampaču. Intraoralno skeniranje danas više ne podrazumijeva samo otiske bez materijala za otiske, već i izradu privremenih nadomjestaka, proteza i modela u ordinaciji, demonstraciju ortodontskih terapija i još mnogo toga. Ukoliko razmišljate o kupovini skenera, pozivamo vas da nas kontaktirate. Biće nam zadovoljstvo da vas upoznamo sa opcijama koje nude Medit skeneri, ali možemo da vas upoznamo i sa drugim digitalnim rješenjima kao što su 3D štampači, jedinice za glodanje i razni materijali dostupni danas.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -