NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Medit i500 intraoralni skener

Predstavljamo: Medit i500 intraoralni skener

- Advertisement -

S novim Intraoralnim skenerom i500 je digitalno uzimanje otisaka vrlo precizno, potpuno sigurno, bez radijacija i ugodnije za pacijenta. Doktorima i zubotehničkim laboratorijima omogućava iznuzetno preciznu i brzu izradu protetičnih nadomjestaka.
Digitalni otisak s sistemom i500 se upotrebljava za digitalno oblikovanje protetskog nadomjestka. S upotrebom tako naprednog sistema je moguće kod nekih indikacija ostvariti konačni produkt u samo nekoliko sati.

Foto: medit.com

Tehnički podaci:
Konica 18×15.2 mm (DxV)
Cijela dužina ručke: 266 mm
Težina: 276 g
Tehnologija slikanja: 3D-in-motion video tehnologija
Boja: 3D potpuno zahvaćanje boja
Povezivanje: USB 3.0
Vidno polje skeniranja: 14 x 13 mm
User friendly korisnički interfejs
Korisnički interfejs našeg softver je intutitivan i prilagođen korisniku, što skraćuje vrijeme skeniranje i ostaje više vremena na dijagnosticiranje i liječenje pacijenta
Stvaranje margine
iScan karakteriše automatsko i ručno pravljenje marginalne linije, kao i funkcije uređivanja. Dok skenirate pacijenta, možete dodati ili urediti kontrolne tačke na unapred pripremljene podatke skeniranja zuba kako biste nacrtali najtačniju granicu. Napravljene marginalne linije biće proslijeđene za tačniji dizajn i proizvodnju proteza zajedno sa vašom porudžbinom.

Pred operativno i post operativno skeniranje (Foto: medit.com)

Pred-operativno skeniranje
Možete da izvršite skeniranje zuba pacijenta prije operacije i da koristite ove podatke za različite namjene. Pomoću ovih podataka, može se brže i lakše izvesti skeniranje nakon operacije. Podaci se, takođe, mogu koristiti kao referentni podaci u procesu modeliranja kako bi vam pomogli u stvaranju prirodnije proteze.
Skeniranje visoke rezolucije
Možete odabrati određene dijelove zuba za skeniranje u visokoj rezoluciji. Omogućava skeniranje u HD-u samo tamo gdje je to potrebno i omogućava efikasno upravljanje vremenom skeniranja, kapacitetom podataka…
Analiza okluzije
Ova funkcija prikazuje sve smetnje između maksile i mandibule na jednostavnoj i lako čitljivoj mapi u boji.

Reprodukcija prethodnog skeniranja (Foto: medit.com)

Reprodukcija prethodnog skeniranja
Ovo omogućava da reprodukujete prethodni postupak skeniranja. Možete da vidite kako je skenirano, a to vam omogućava da poboljšate svoje metode ili navike skeniranja.
HD kamera
Uporedo sa funkcijom 3D skeniranja, ova funkcija omogućava vam da skener koristite kao intraoralnu kameru za pravljenje HD slike. Slike možete dijeliti sa laboratorijom i koristiti ih prilikom konsultacija sa pacijentima.
Dodatne informacije o proizvodu, kao i o cijeni možete dobiti u kompaniji „Interdent“ iz Celja. Kontakt telefon je +386 (0)3 425 62 00, a e-meil: info@interdent.cc

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -