Predstavljamo: MCX LED – najmanji i najlakši Bien-Air mikromotor bez četkica (video)

  Do 40 % kraći i 33 % lakši. MCX LED sa podesivim svjetlom je najmanji i najlakši Bien-Airov mikromotor bez četkica. Kombinacijom MCX-a i Micro-Series priključaka dobijate instrument koji je manji od turbine i koji garantuje neuporedive performanse. Zahvaljujući svojoj uravnoteženosti, on leži optimalno u ruci i garantuje precizniji rad uz manje umora na kraju dana. Uz tehnologiju Smart Logic elektronske kontrole, snaga se automatski prilagođava promjenama opterećenja. Na taj način obezbjeđuje preciznu i konstantnu snagu bez najmanjih trzaja. Zahvaljujući doživotno podmazanim kugličnim ležajevima, MCX ne zahtijeva održavanje. Ovaj mikromotor ima trogodišnju garanciju.

  MCX i MCX LED: mikromotori bez četkica, 1000 – 40000 okr./min., maks. obrtni momenat 2,5 Ncm. Podesivo LED svjetlo (samo MCX LED) i unutrašnji sprej. Sterilizacija bez zaštite, doživotno podmazani kuglični ležajevi kompatibilni sa Type E spojnicama, prema sertifikatu ISO 3964, i priključcima Micro-Series.
  Tehnički podaci:
  Aplikacije: Restaurativa, profilaksa
  Tip: Bez četkica, unutrašnji sprej
  Raspon okretaja: 1000 – 40000 okr./min.
  Maks. obrtni momenat: 2,5 Ncm
  Kontrola obrtnog momenta: Ne
  Težina (g): 79 g
  Dimenzije: Ø 21 x 42 mm
  Svetlo: LED sa podesivim intenzitetom
  Maks. nivo buke, u skladu sa ISO 11498: 51 dBA
  Sterilizacija: Da
  Kuglični ležajevi: Doživotno podmazani kuglični ležajevi
  Rotacija creva: 0o
  Garancija: 3 godine
  Reference: MCX LED 1600751-001; MCX bez svetla 1600780-001

  KAKO RADI MCX MIKROMOTOR BEZ ČETKICA?
  Mikromotor bez četkica, kao i svaki drugi električni mikromotor, sastoji se od rotora i statora. Za razliku od mikromotora sa četkicama, rotor se sastoji od permanentnog magneta, dok su zavojnice montirane na statoru. Funkcija mehaničkog uključivanja, koja je kod grafitnog mikromotora sa četkicama implementirana kombinacijom četkica i kolektora, zamijenjena je sofisticiranim električnim pogonom koji je postao moguć samo uz razvoj brzih i snažnih mikroprocesora. Električni pogon stvara rotirajuće električno polje u statoru koji stupa u interakciju sa permamanentim magnetom.
  NOVA DIMENZIJA TEHNOLOGIJE BEZ ČETKICA
  Veća snaga i više obrtnih momenata.
  Glavna karakteristika Bien-Air mikromotora je njihova povećana izlazna snaga sa konstantnim obrtnim momentom za brzu i jednostavnu upotrebu.
  Precizna komanda.
  Elektronska kontrola Smart LogicTM omogućuje mikromotorima firme Bien-Air neprekidnu rotaciju bez vibracija za najpedantniji i najprecizniji rad.
  Kompaktan i lagan.
  Bien-Air mikromotori su znatno kraći i lakši od konvencionalnih modela. Rezultat je optimalno držanje i ravnoteža, kao i smanjen umor ruku.

  Bez održavanja.
  Kuglični ležajevi Bien-Air mikromotora doživotno su podmazani, tako da naknadno podmazivanje nije potrebno. Dizajniran je da izdrži ponavljajuće sterilizacijske cikluse, poštujući najstrožije higijenske standarde.
  Lako i ekonomično održavanje.
  3 godine garancije.
  MICRO-SERIES. DOBRODOŠLI U NOVU DIMENZIJU.

  Nova generacija modela Micro-Series fimre Bien-Air predstavlja inovativnu kombinaciju kompaktnog dizajna, poboljšane snage i upravljivosti. Do 30 % kraći i 23 % lakši od tradicionalnih modela, oni imaju lako hvatanje koje omogućava optimalnu udobnost rada uz manje naprezanja ruke i ramena.
  SMANJEN NIVO BUKE I MANJE VIBRACIJA.
  Bien-Air električni mikromotori imaju za 2 stepena smanjen nivo buke u odnosu na vazdušnu turbinom. To uveliko smanjuje anksioznost i nelagodu kod pacijenta i omogućuje stomatologu efikasniji rad. On takođe znatno manje vibrira. Time se ostvaruje veća preciznost rezanja i glađa završna obrada.

  ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.