NaslovnaProizvodiPredstavljamo: M2 Dual Wet Heavy Metal cad cam sistem za zubnu tehniku...

Predstavljamo: M2 Dual Wet Heavy Metal cad cam sistem za zubnu tehniku i stomatologiju

- Advertisement -

Fleksibilno podesiva dvodjelna (dvokomorna) jedinica za frezovanje sa 5-osovinskom tehnologijom frezovanja (5+1). Dvije odvojene, fleksibilno podesive komore za frezovaje su glavne karakteristike i zaštitni znak nove M2 Dual Wet Heavy Metal jedinice.

Bez vremena čišćenja, meki i čvrsti materijali mogu se serijski obraditi vlažnom i suvom obradom. Preko integrisanog računara sa ekranom osjetljivim na dodir, mogu se pokrenuti procesi frezovanja i procesa kalibracije i mogu se učitati alati za obradu.

Obje komore za frezovanje opremljene su automatskim izmjenjivačem alata od 21 odjeljka. U ekstra-velikoj komori alata, koja je zaštićena od kontaminacije, upotrebljeni i novi alati za obradu mogu biti savršeno organizovani i uskladišteni.

Optička detekcija obezbjeđuje veću bezbjednost prilikom frezovanja. Optička identifikacija alata za obradu osigurava da se koriste ispravni alati.
Oprema (varira prema individualnoj konfiguraciji)
*Kompjuterski upravljana dvokomorna jedinica za frezovanje sa 5-osovinskom tehnologijom frezovanja i detekcijom optičkog alata sa 2 x 21 odeljkom za mijenjanje alata

*Opciono sa funkcijom za vlažnu obradu za jednu ili dvije komore za obradu svih materijala za zubne proteze (cirkonijum, plastika, vosak, Sintermetall, kobalt-hrom, titan, Raw-Abutments®, prefabrikovani titanijumski nosači, glass keramika i kompozit)

*Različiti držači za okrugle blokove i druge oblike(opcionalno):
*Nosač Raw-Abutment®
*Nosač Glass Ceramics JawPositioner Support
*Nosač Multi Blank Holder

Dodatne informacije o proizvodu možete dobiti u kompaniji „Mikodental“. Brojevi telefona su: + 381 15 300-261 i + 381 64/643-81-52, a e-mail: office@bestdentalshop.net

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -