NaslovnaProizvodiPredstavljamo: LX 16 Plus Woodpecker

Predstavljamo: LX 16 Plus Woodpecker

- Advertisement -

LX 16 Plus je nova generacija lasera, sa tri talasne dužine (plava, crvena i infracrvena), idealan aparat za sve terapije u stomatologiji. Ekran na dodir, izbor tretmana nikada nije bio laksi.

Vrhovi sa optičkim vlaknima i nasadnik od nerđajućeg čelika – mogu se autoklavirati. Efikasno sprječava unakrsnu infekciju! Litijumska baterija, koja se može koristiti nedelju dana sa jednim punjenjem!

Može se koristiti za hirurgiju mekih tkiva, endodonsku sterilizaciju, periodontalnu sterilizaciju, lasersku terapiju niskog intenziteta i izbjeljivanje zuba. Izvandredan efekat liječenja – nema krvarenja tokom hirurških intervencija, maksimalno smanjuje postoperativni otok, smanjuje bol i ubrzava oporavak.

Inovativna tehnologija plavog lasera od 450nm idealna je za rezanje mekih tkiva, koagulaciju i incizije/ekscizije. Na 450nm konstantna apsorpcija hemoglobija je dva reda veličine za obične lasere (npr 980nm/810nm), zbog čega je potrebna mala snaga lasera da završi tretman. 976nm je tradicionalni infracrveni zubni laser.

Zbog dubokog prodiranja u tkiva, koristi se za smanjenje bakterija kod parodontopatije i endodontskih oboljenja. Ova talasna dužina je takođe pogodna za laserski tretman velike snage (HPLT) i smanjenje bola u TMZ. Laser od 650nm koristi se za niske nivoe efekta laserske terapije. Takođe je poznat kao efekat fotobiomodulacije (PBM) i to doprinosi zarastanju rana i biostimulaciji stomatoloske hirurgije.

Dodatne informacije o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti kod distributera, kompanije „Akord Dental“ iz Kragujevca. Brojevi telefona su +381 34 617 00 71, +381 63 11 60 651, +381 11 39 88 442 i +381 63 11 60 647, a e-mail: akorddentalrs@gmail.com.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -