fbpx
NaslovnaProizvodiPredstavljamo: LX 16 Plus Woodpecker

Predstavljamo: LX 16 Plus Woodpecker

LX 16 Plus je nova generacija lasera, sa tri talasne dužine (plava, crvena i infracrvena), idealan aparat za sve terapije u stomatologiji. Ekran na dodir, izbor tretmana nikada nije bio laksi.

Vrhovi sa optičkim vlaknima i nasadnik od nerđajućeg čelika – mogu se autoklavirati. Efikasno sprječava unakrsnu infekciju! Litijumska baterija, koja se može koristiti nedelju dana sa jednim punjenjem!

- Advertisement -

Može se koristiti za hirurgiju mekih tkiva, endodonsku sterilizaciju, periodontalnu sterilizaciju, lasersku terapiju niskog intenziteta i izbjeljivanje zuba. Izvandredan efekat liječenja – nema krvarenja tokom hirurških intervencija, maksimalno smanjuje postoperativni otok, smanjuje bol i ubrzava oporavak.

Inovativna tehnologija plavog lasera od 450nm idealna je za rezanje mekih tkiva, koagulaciju i incizije/ekscizije. Na 450nm konstantna apsorpcija hemoglobija je dva reda veličine za obične lasere (npr 980nm/810nm), zbog čega je potrebna mala snaga lasera da završi tretman. 976nm je tradicionalni infracrveni zubni laser.

Zbog dubokog prodiranja u tkiva, koristi se za smanjenje bakterija kod parodontopatije i endodontskih oboljenja. Ova talasna dužina je takođe pogodna za laserski tretman velike snage (HPLT) i smanjenje bola u TMZ. Laser od 650nm koristi se za niske nivoe efekta laserske terapije. Takođe je poznat kao efekat fotobiomodulacije (PBM) i to doprinosi zarastanju rana i biostimulaciji stomatoloske hirurgije.

Dodatne informacije o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti kod distributera, kompanije „Akord Dental“ iz Kragujevca. Brojevi telefona su +381 34 617 00 71, +381 63 11 60 651, +381 11 39 88 442 i +381 63 11 60 647, a e-mail: akorddentalrs@gmail.com.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -