Predstavljamo: Kuraray Noritake – Panavia V5

  Izbor materijala koji stomatolog koristi za cementiranje i izradu dentalnih restauracija je jednako važan kao i kliničke vještine samog stomatologa. S obzirom da je tržište preplavljeno velikim brojem proizvoda, u slučaju da ste u nedoumici šta odabrati, Kuraray Noritake je Vaš pouzdani izbor. Zašto ? Zato što je Kuraray Noritake top lider u dentalnoj adheziji i zato što u ponudi ima isključivo proizvode koji su temeljno istraženi i iznimno pouzdani. Najpoznatiji proizvod komapnije Kuraray je kompozitni cement Panavia V5, prisutan na tržištu više od 30 godina,kojeg karakterišu odlična svojstva i visoki estetski rezltati. Zahvaljujući MDP tehnologiji i dual cure tehnologiji to je najjači cement ikada razvijen za dentalnu praksu. Orginalni MDP monomer je tajna koja stoji iza globalnog uspjeha Panavia cemenata. MDP monomer ostvaruje jaku vezu sa zubnim strukturama, metalima ( npr. zlatne legure,legure srebra,titan, Ni-Cr legure), metalnim oksidima (npr. cirkonij oksid, aluminij oksid) .

  Panavia V5 pokriva sve indikacije cementiranja uključujići adhezivne mostove i ljuspice, dostupan u 5 nijansi. Ukoliko želite cementirati protetski rad sa PANAVIA proizvodima, na sljedećem linku možete pronaći sve procedure za cementiranje: https://www.cementeerwijzer.nl/site/en
  Koristeći cementationguide.eu uvijek ćete izabrati tačnu proceduru. Klikom na link pojavit će se meni koji će Vas voditi do tačne procedure cementiranja, ovisno o vrsti indikacije i materijala protetskog rada. Procedure su vrlo jednostavne za pratiti. Svaku od procedura možete preuzeti ili isprintati samo jednim klikom! https://www.cementeerwijzer.nl/site/en. Za dodatne informacije o ovim proizvodima, njihovoj cijeni i načinu naručivanja možete se obratiti generalnom zastupniku Kuraray proizvoda za BiH, kompaniji Denta-De d.o.o. Sarajevo, na broj telefona +387 33/ 210 100, ili putem e-maila na adresu: dentade@gmail.com, ili posjetite njihov Instagram (Kuraray Noritake BiH), ili Facebook (Kuraray Noritake BiH) profil.

  , , ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.