NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Komplet TURBINA BORA sa kuplungom UNIFIX 4H

Predstavljamo: Komplet TURBINA BORA sa kuplungom UNIFIX 4H

Nevjerovatno snažne, robusne i pouzdane, Bora turbine imaju vrhunsku tehnologiju. Osiguravaju besprijekornu higijenu zahvaljujući ventilu za zatvaranje zataljene glave i savršenom raspršivanju s tri odvojena spreja za vazduh/vodu Accu-Spray.

Konačno, imaju mehanizam za Cool Touch gumba koji smanjuje pregrijavanje – dodatna udobnost pacijenata koju će sigurno cijeniti LED svjetlo s podešavanjem snage od 0 do 38.000 lux, sa DUALOOK tehnologijom bez blještenja i odgovarajućom dubinom koja daje najbolje osvjetljenje na tržištu.

- Advertisement -

Vrhunski kvalitet i revolucija s keramičkim ležajevima daju duži vijek trajanja, bolju preciznost, manje vibracija i manje buke. Vaši klijenti će cijeniti to. BORA turbine dostupne su u BLACKLINE ili u klasičnoj verziji, dostupne s DuaLook LED svjetlom s podesivim intenzitetom ili halogenim svjetlom ili bez svjetla.

Dodatne informacije možete dobiti kod distributera, kompanije „Novae Team“ iz Kiseljaka. Brojevi telefona su: +387 30 870 975, +387 30 334 727, a e-mail: info@novaeteam.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -