NaslovnaProizvodiPredstavljamo: KLIMATEX DRY TOUCH uniforme

Predstavljamo: KLIMATEX DRY TOUCH uniforme

- Advertisement -

LABORTEKSTIL je ekskluzivni snabdjevač uniformi Ankara City Hospital – najveće bolnice u Evropi i Srednjem Istoku. Osnovan davne 1979. godine, LABORTEKSTIL je postao vodeći proizvođač medicinskih uniformi, radnih odijela i radne obuće, a nedavno je počeo sa proizvodnjom uniformi KLIMATEX DRY TOUCH koji su specifi čni. KLIMATEX DRY TOUCH je nova tehnologija i savremeno rješenje za medicinsku odjeću, specijalno dizajniranu za izbjegavanje neugodnog prekomjernog znojenja. Tehnologija je bazirana na modernim tekstilnim materijalima koji su prvobitno dizajnirani za (ekstremnu) sportsku odjeću, i namijenjen je za održavanje optimalne temperature tijela.

To znači da reguliše temperaturu u smislu očuvanja toplote kad mišići nisu aktivni. S druge strane, pojačanom aktivnošću mišića se povećava produkcija toplote i tada se aktivira jednosmjerni sistem ventilacije koji višak toplotne energije odvodi s kože, uz ugodni osjećaj hlađenja. Karakteristika KLIMATEX DRY TOUCH materijala je visoki stepen apsorpcije vlage sa površine kože i jednostrana ventilacija ka spoljnoj sredini. KLIMATEX DRY TOUCH se suši brže nego bilo koji drugi materijal. Ujedno je i elastičan, te omogućava komforan rad.
Distributer ovih proizvoda je „Osmijeh d.o.o.“ iz Zenice. Sve dodatne informacije, kao i način isporuke, možete dobiti na brojeve telefona +387 32 42 49 66, +387 61 87 53 63, kao i putem e-maila: info@osmijeh.ba

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -