NaslovnaProizvodiPredstavljamo: JOINCHAMP ZC-S700

Predstavljamo: JOINCHAMP ZC-S700

- Advertisement -

Luksuzna stomatološka stolica modernog i ergonomskog dizajna. Ručno rađen tapacirung od mikro fibera i brzo podizanje naslona za leđa (9 sec) doprinosi udobnosti i luksuzu.

Pouzdan ram stolice urađen od nerđajućeg čelika čini ovaj model stolice jednu od nastabilnijih na tržištu. S700 nam nudi nekoliko konfiguracija u skladu sa zahtijevima kupaca zadržavajući istovremeno funkcionalnost i stabilnost u radu.

Foto: medicalexpo.com

Stolica za pacijenta
Ima dva tiha i brza elektromotora koja služe da se ista pokreće u šest pravca. Korisniku stoje na raspolaganju 9 programabilnih položaja. Upravljanje stolicom se vrši preko doktorskog bloka, asistentskog dijela, kao i preko multifunkcionalne papuče.

Masivan tapacirung je izrađen ručno od mikro fiber kože i zaslužan je za izvanrednu udobnost.

Reflektor
LED FARO MAIA sa promjenjljivim, trostepenim intenzitetom svjetlosti, lako je podesiv po visini i pomjerljiv u svim pravcima.

Uključuje se po izboru preko doktorskog bloka, asistentskog dela ili prekidača na samom reflektoru.

Foto: zc-dentalunit.com

Doktorski blok
Opremljen je negatoskopom za intraoralne filmove kao i sa LCD displejom na kome se može pratiti status stomatološke stolice za vrijeme rada. Karakteriše ga dupla tacna za instrumente od kojih je jedna pomjerljiva u svim pravcima.

Tacne se mogu skidati radi lakšeg održavanja kao i sterilisanja. Preko kontrolnog panela diigitalnim komandama se upravlja stolicom, uključuje negatoskop, podešava intenzitet osvjetljavanja reflektora, puni se čaša, ispire fontana…

Na doktorskom bloku se nalazi nosač za pet visećih crijeva:
*tri turbinska creva bez svetla
*puster sa tri funkcije, za hladnu i toplu vodu
*slobodno mjesto za ultrazvučni skidač kamenca

Asistentski dio
Opremljen je novim kontrolnim panelom sa 10 tastera preko kojih se, takođe, može upravljati pacijent stolicom. Za pokretljivost u svim pravcima je zaslužna poluga sa dva koljena koja obezbeđuje slobodnu rotaciju i olakšava rad.

Oprema na asistentskom dijelu:
*široko crijevo za vazdušnu sukciju
*uzano crijevo za vodenu sukciju
*puster sa tri funkcije, za hladnu i toplu vodu
*slobodno mjesto za LED lampu za polimerizaciju

Foto: medicalexpo.com

Vodena jedinica
Na podu je tako da se stolica pokreće nezavisno od vodene jedinice. Pljuvaona je pomjerljiva a punjenje čaše, ispiranje fontane se može kontrolisati sa doktorskog i asistentskog dijela.

Pomjerljiva keramička pljuvaona se može skinuti radi lakšeg održavanja i dezinfekcije.

Terapeutska stolica
Udobna je za stomatologa. Dostupno je više različitih tipova terapeutskih stolica.

Dodatne informacije o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti u kompaniji “B&B Dental SEE” putem telefona: +381 21 511 073, +381 63 77 87 427, kao i e-maila: commex.bg@gmail.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -