fbpx
NaslovnaProizvodiPredstavljamo: ICX Implantatski sistem

Predstavljamo: ICX Implantatski sistem

- Advertisement -

ICX implant sistem predstavlja rezultat desetogodišnjeg istraživanja i implementacije u praksi. ICX templant je prepoznatljiv po dugoročno zadovoljnim pacijentima širom svijeta. ICX implantati su odličan instrument za marketing ordinacije, jer zadovoljni pacijenti dovode nove pacijente. Uvjerite se i vi u kvalitet ICX implantata, povećajte broj ugrađenih implantata i broj zadovoljnih pacijenata.

Implantologija je priznata naučno iscrpno dokumentovana i predvidiva terapija sa izuzetno visokim stepenom uspješnosti više od 94 odsto.

A u slučaju ICX implantata ova stopa je više 98 odsto zbog hidrofilne površine implantata i povećanog stepena oseointegracije.

ICX implantat odgovara visokim zahtjevima kvaliteta koji se ispituju redovnim revizijama od strane TUV RHEINLAND, kao i istraživanjima na Univerzitetima u Kelnu,…

Za Vas ovo znači najveću sigurnost i pouzdan proizvod.

Prednost ICX Implanata

  • Dugoročna sigurnost
  • Proizvedeni u Nemačkoj
  • Visoki estetski rezultati
  • Svetski priznati implantološki sistem

Za sve dodatne inofrmacije o ovim implntatima možete se obratiti generalnom zastupniku za ovaj sistem, kompaniji Medical Queen na broj telefona +381 11/ 630-54-34, ili putem e-maila na adresu office@implantati.rs.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -