Predstavljamo: ICX Implantatski sistem

  ICX implant sistem predstavlja rezultat desetogodišnjeg istraživanja i implementacije u praksi. ICX templant je prepoznatljiv po dugoročno zadovoljnim pacijentima širom svijeta. ICX implantati su odličan instrument za marketing ordinacije, jer zadovoljni pacijenti dovode nove pacijente. Uvjerite se i vi u kvalitet ICX implantata, povećajte broj ugrađenih implantata i broj zadovoljnih pacijenata.

  Implantologija je priznata naučno iscrpno dokumentovana i predvidiva terapija sa izuzetno visokim stepenom uspješnosti više od 94 odsto.

  A u slučaju ICX implantata ova stopa je više 98 odsto zbog hidrofilne površine implantata i povećanog stepena oseointegracije.

  ICX implantat odgovara visokim zahtjevima kvaliteta koji se ispituju redovnim revizijama od strane TUV RHEINLAND, kao i istraživanjima na Univerzitetima u Kelnu,…

  Za Vas ovo znači najveću sigurnost i pouzdan proizvod.

  Prednost ICX Implanata

  • Dugoročna sigurnost
  • Proizvedeni u Nemačkoj
  • Visoki estetski rezultati
  • Svetski priznati implantološki sistem

  Za sve dodatne inofrmacije o ovim implntatima možete se obratiti generalnom zastupniku za ovaj sistem, kompaniji Medical Queen na broj telefona +381 11/ 630-54-34, ili putem e-maila na adresu office@implantati.rs.

  , ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.