fbpx
NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Giano HR 2D/3D

Predstavljamo: Giano HR 2D/3D

- Advertisement -

Najkompletniji hibridni CBCT za 2D / 3D snimanje. Inovativna tehnologija i izvanredna efikasnost spakovani u moćan, svestran uređaj.

GiANO HR osigurava vrhunske performanse u svakoj situaciji sa senzorom koji se može premjestiti, novim konceptom teleradiografskog sistema i tri 3D konfiguracije koje se lako nadograđuju i udovoljavaju svakoj potrebi.

Foto: newtom.it

GiANO HR pruža širok spektar 2D i 3D pregleda koji su idealni za dijagnoze u vezi sa kompletnom ili djelimičnom denticijom, pojedinačnim zubnim lukovima i svim maksilofacijalnim regionima.

3D zapremine sa FOV od 4 k 4 cm i 16 k 18 cm i rezolucijom do 68 µm, najviše rezolucije dostupne na tržištu, omogućavaju procjenu maksilarnih sinusa, frontalnih sinusa, temporomandibularnih zglobova, disajnih puteva i unutrašnjeg uva.

Foto: newtom.it

10” konzola za dodir
NNT, moćan softver za obradu slika sa specijalnim interfejsima i alatima, jednostavnim radnim procesom i mrežnom pomoći.

Sigurnost pacijenta
Protokoli sa malim dozama, tehnologija SafeBeamTM i servo potpomognuto poravnanje za zaštitu zdravlja pacijenta.

Foto: newtom.it

Newtom HR tehnologija
Stalna istraživanja i inovacije proizveli su ovaj uređaj koji se sastoji od inovativne hardverske tehnologije i ekskluzivnih algoritama za rekonstrukciju.

Moćna dijagnoza
Precizan, savršeno definisani FOV u rasponu od 4 k 4 do 16 k 18 cm. ApT tehnologija i teleradiografska funkcija za visoko kontrastne, fino detaljne slike.

Foto: newtom.it

Distributer ovog proizvoda je kompanija „Interdent“ iz Celja.

Dodatne informacije o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti na broj telefona +386 (0)3 425 62 00 ili putem e-maila: info@interdent.cc

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -