fbpx
NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Futudent dentalne mikrokamere (video)

Predstavljamo: Futudent dentalne mikrokamere (video)

- Advertisement -

Video i fotodokumentacija postaje dio svakodnevnice moderne stomatološke ordinacije. Primjena video tehnologije i fotografije u stomatologiji je izuzetno široka – bolja komunikacija s pacijentima i praćenje terapije, olakšana komunikacija unutar tima i s tehničarima, materijal za potrebe predavanja, live operacije i dr. Iako takve metode dovode do unaprjeđenja usluge i razmjene znanja, većina kamera na tržištu je nezgrapna i iziskuje puno vremena i logistike za pravljenje dobrog videozapisa stomatološkog tretmana. Finska kompanija Futudent pionir je video i foto dokumentacije prilagođene stomatolozima.

Dentalne mikrokamere Futudent, lagane su i male,pokreću se hands-free te jedine nude kompletno rješenje za jednostavnu i praktičnu implementaciju video tehnologije u stomatološku praksu. Kamera se može montirati na lupe, opasač za glavu, reflektor ili kraj stola. Video se pokreće pomoću Recording softvera na vašem računalu kojeg vrlo brzo instalirate (dostupan za Windows i Mac). Snimanje pokrećete pritiskom na nožnu pedalu s kojom radite i fotografije koje poslužuju ujedno kao „bookmark“ u videozapisu. Na taj način ni u jednom trenutku nije potrebno prekidati vaš zahvat. Futudent mikrokamere posebno dolaze do izražaja kada se montiraju na lupe što omogućuje izrazito mala težina od svega 12 g (Micro Cam Full HD) ili 23 g (Educam Full HD i ProCam 4K). Tada kamera bilježi isto što i vi vidite kroz lupe u ekvivalentnom povećanju (2x-5x na 40 cm) i kutu pod kojim gledate bez da vam neko mora asistirati prilikom snimanja.

Videozapis i fotografije automatski se spremaju na vaše računalo putem software-a te vam olakšava evidenciju o vašim pacijentima i zahvatima. Pohranjene snimke i fotografije vrlo jednostavno možete dijeliti s pacijentima ili kolegama putem cloud servisa My DentalBook.
Distributer ovog proizvoda je „OrthoPraxis“ iz Zagreba. Više informacija možete dobiti na broj telefona +385 91 45 45 992 ili putem e-maila: branko.stanicic@ortho-praxis.hr

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -