NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Exocad SW Program

Predstavljamo: Exocad SW Program

- Advertisement -

Zašto stručnjaci vjeruju našim rješenjima za digitalnu stomatologiju?

Brži radni procesi, poboljšana stručnost

Uštedite vrijeme radom s visokoefikasnim softverom koji besprekorno funkcioniše čak i pri radu sa velikim i složenim slučajevima. Brzi odziv i optimalna upotrebljivost pomažu ubrzati vaš svakodnevni rad.

Lako za korišćenje  i ispunjenje vaših visokih očekivanja

Vaši složeni postupci mogu postati jednostavniji i učinkovitiji, zahvaljujući našem iskustvu rada u bliskoj suradnji s dentalnim stručnjacima poput vas, stvarajući pristupačniji dentalni softver za digitalno doba.

Fleksibilnost prema vašim zahtjevima

Doživite maksimalnu fleksibilnost i slobodu kroz modularni i otvoreni pristup Exocada. Nije samo softver fleksibilan, već i poslovni model. Kombinujte module, kupujte trajne licence za CAD softver ili iznajmljujte softver po atraktivnim cijenama – sve je vaš izbor.

Pouzdanost na koju možete računati

Možete računati na nas da stvaramo softver koji ćete i dalje cijeniti i od kojeg ćete imati koristi. Naš proizvod je dokazao svoju stabilnost iznova i iznova, jer uvijek obraćamo najveću pažnju na kvalitet i detalje. Naša pouzdana ažuriranja pružaju nove mogućnosti koje su uvijek podstaknute vašim potrebama.

Nezavisno i inovativno

Naš softver stavlja vas na čelo inovacija. Od osnivanja 2010. godine, naš predani tim inženjera i istraživača dosljedno razvija najsavremenija rješenja za dentalnu industriju. Kao nezavisni i hardverski nutralan provajder tehnologije, naš cilj je pomjerati granice digitalne stomatologije kroz softverska rješenja.

Zaista prilagođeno budućnosti

Mi smo provajderi dentalnog CAD/CAM softvera sa najširom ponudom integrisanih rješenja koristeći skenere, printere i materijale drugih proizvođača. I uvijek smo otvoreni za nove ideje, spremni da podržimo današnja i buduća najbolja rješenja kako bismo ispunili i premašili zahtjeve naših kupaca.

Iskoristite priliku i nadogradite se na novi Exocad DentalCAD 3.2 Elefsina sada!

Dizajnirajte brže i pametnije sa više od 60 novih karakteristika, više automatizacije i besprekorne integracije.

Dodatne informacije o proizvodu možete dobiti u kompaniji:

Interdent d.o.o.

T: +386 (0)3 425 62 43

E: cadcam@interdent.cc.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -