NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Elite HD+

Predstavljamo: Elite HD+

- Advertisement -

Elite HD+ je bio Zhermack-ov prvi dodatni asortiman silikona. Više od 25 godina ispunjava najrazličitije kliničke zahtjeve praktičara širom svijeta, zahvaljujući svojoj velikoj svestranosti.

Elite HD+ se može pohvaliti širokim spektrom rješenja za uzimanje otisaka među kojima stomatolozi mogu da biraju u skladu sa svojom ličnom kliničkom praksom.

Odlikuje se kompletnim rasponom viskoziteta za različite kliničke indikacije, u zavisnosti od tehnike koja se koristi (dvostruki korak, istovremeno sa dva viskoziteta ili monofazna); tipovi pakovanja pogodni za sve vrste miješanja (ručno, poluautomatsko ili automatsko) i normalno ili brzo vrijeme vezivanja, kako bi se zadovoljile sve lične želje.

Pored velike svestranosti, Elite HD+ ima karakteristike koje su potrebne profesionalcima – kombinacija hidrokompatibilnosti i tiksotropije; otpornost na kidanje i elastični oporavak – za tačan otisak. Optimalna distribucija na složenim površinama, brz, udoban tretman za djecu.

Dodatne informacije o proizvodu, možete dobiti kod distributera, firme „Krajina Group“ iz Banjaluke. Brojevi telefona su: +387 51 926 760, +387 51 926 763, a e-mail: info@krajinagroup.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -