Predstavljamo: DWX 52D, CAD/CAM sistem (Roland)

  Ova generacija najbolje prodavane stomatološke freze zadržala je sve dosadašnje korisnike, učinivši pri tom sistem još kvalitetnijim, pouzdanijim i iefikasnijim. Pouzdana, precizna i pristupačna, petoosovinska DWX 52D mašina za frezanje nudi bolju manipulaciju diskom, više materijalnih mogućnosti, poboljšano upravljanje alatom i drugim poboljšanim funkcijama i drugim poboljšanim funkcijama, kako bi pružio još veću efikasnost.

  Efikasno podešavanje glodanja

  Novi sistem za zamjenu diskova sa šest priključenih adaptera materijala omogućava brzo i sigurno podešavanje grešaka u montiranju i minimiziranje oštećenja prilikom umetanja diska. Pomoću prigušnog sistema spona, ponovo priključeni adapteri materijala drže diskove u prvobitnu poziciju za proizvodnju koja zahtijeva sekundarno frezanje ili dvostepenu obradu. Pored toga, DWX 52D posjeduje ugrađene fioke za skladištenje i ugrađeni disk adapter za disk kako bi osigurali visoko organizovani i efikasan radni prostor.

  Za sve informacije o ovom sistemu, kao i ciijeni i mogućnostima narudžbe, obratite se generalnom zastupniku Rolanda za jugoisistočnu Evropu, kompaniji Carlos signs Dental solutions na brojeve telefona +387 52/ 241-800 i +387 65/ 51-52-54, ili putem e-maila na adresu rolanddental@carlossigns.com.

  , , , ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.