fbpx
NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Dr Mayer električne i ultrazvučne četkice i oralne tuševe

Predstavljamo: Dr Mayer električne i ultrazvučne četkice i oralne tuševe

- Advertisement -

Dr Mayer je američki prizvođač i jedan od lidera na tržištu dentalne opeme za kućnu i profesionalnu upotrebu. Stalni razvoj i visoki proizvodni standardi garantuju odličan kvalitet njihovih proizvoda.

Električne i ultrazvučne četkice Dr Mayer godinama su prepoznate kao proizvod sa najboljim odnosom cijene i kvaliteta uz optimalno čišćenja zuba bez prevelikog pritiska na zube i optimalni broj vibracija i obrataja. Ove četkice obezbjeđuju efektivno čišćenje i kompletnu oralnu njegu.

Dr Mayer ultrazvučne četkice rade na 31-40 hiljada vibracija, a ono što ovim četkicama daje posebnu prednost u odnosu na slične proizvode na tržištu je i posebnan nastavak za čišćenje ortodontskih aparata.

U njihovom portfoliju nalaze se i električne četkice za djecu sa naprednom tehnologijom čišćenja – oko svakog zubića za potpunu čištoću, sa ekstra mekim vlaknima. Električne četkice rade na 8,8 hiljada obrtaja u minuti.

Kada je riječ o Dr Mayer oralnim tuševima oni obezbjeđuju antibakterijsko djelovanje uz uklanjanje 99 odsto plaka na tretiranom području. S obzirom da ovi oralni tuševi masiraju i stimuliraju desni i poboljšavaju cirkulaciju koriste se kod upale desni i gingivitisa. Kao posebna pogodonost Dr Mayer oralnih tuševa izdvaja se i njihova mobilnost, odnosno moguće ih je nositi sa sobom čak i na putovanje.

Za više informacija o proizvodima i cijenama možete se obratiti distributeru, kompaniji Botelli na brojeve telefona +381 11/ 21-76-115 i +381 63/ 657-888, ili putem e-maila na adresu info@botelli.rs.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -