NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Diplomat Consul DC350

Predstavljamo: Diplomat Consul DC350

- Advertisement -

Diplomat jedinica DC350 može biti u potpunosti prilagođena Vašim potrebama i željama. Jedinica može biti opremljena sa deset instrumenata osim usisnih ručnih instrumenata: šest na stomatologu i četiri na elementu asistenta. Tu je i zgodan ergonomski sto za pladnjeve (nerđajući čelik ili plastika) koji omogućava stomatologu da drži sve instrumente i materijale na dohvat ruke. Stomatolozi i njihovi pacijenti će zaista cijeniti nadograđenu verziju spittoon bloka sa potpunom elektronskom ili ručnom kontrolom pokretne plutajuće posude. Pljunasti blok je potpuno kompatibilan sa suvim ili mokrim usisnim sistemima sa mogućnošću integracije Metasis ili Durr amalgam separatora i automatskim sistemom dezinfekcije vodnih linija i sistemom dekontaminacije usisnih crijeva.

DC 350 Element zubara
Element zubara je montiran na ruku. Ruka je isporučena sa integrisanim elektro-pneumatskim kočionim sistemom koji omogućava lako repozicioniranje. Prostran sto za fioke omogućava vam da držite sve dodatke na dohvat ruke. Možete upravljati uređajem, ručnim instrumentima i drugim priborom ili prilagoditi postavke pomoću 7-inčnog višenamjenskog zaslona osjetljivog na dodir na zaslonu upravljačke ploče.
Distributer ovog proizvoda je kompanija „Mikodental“. Više informacija možete dobiti na brojeve telefona + 381 15 300 261; + 381 11 411 89 48, +381 64 643 81 54 ili putem e-maila: office@bestdentalshop.net

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -