Predstavljamo: DG SHAPE DWX-52DC Dental Milling Machine – dobitnik prestižne 2017 JDT Magazine WOW! nagrade

  DWX-52DC, najnoviji model popularne Rolandove DGSHAPE DWX serije petoosovinskih Dental Milling mašina, osvajač je ovogodišnje prestižne WOW! nagrade koju dodijeljuje JDT (Journal of Dental Technology) magazin.

  JDT je po izboru udruge National Association of Dental Laboratories (NADL) birao najbolje i najistaknutije dentalne proizvode i usluge koji “štede vrijeme, novac i poboljšavaju kvalitet rada stomatoloških laboratorija”, a među nikad većim brojem nominiranih proizvoda, samo njih pet, uključujući i sjajni DWX-52DC Dental Milling, uspjeli su da se dokopaju 2017 WOW! nagrade.

  Na našem portalu već ste imali priliku da saznate nešto više o ovom aparatu koji pruža najefikasnije digitalno rješenje, kako za dentalne laboratorije koje žele ubrzati i povećati svoje proizvodne  mogućnosti, tako i za laboratorije koje se žele otisnuti u digitalnu produkcijsku domenu.

  Prednost otvorene arhitekture DWX-52DC Dental Milling mašine ujedno znači da je ovaj uređaj prilagođen korištenju CAD/CAM softvera s kojim je većina tehničara već upoznata, što automatski smanjuje vrijeme učenja i prilagođavanja te omogućava vrhunski optimizovani radni proces.

  Za više informacija i detalja o proizvodu i cijenama možete se obratiti distributeru Carlos signs Dental solution na brojeve telefona +387 52 241 800, +387 65 515 254 ili putem e-maila na adresu rolanddental@carlossigns.com.

  ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.