NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Dezo barijera - antibakterijski i dezinfekcioni otirač

Predstavljamo: Dezo barijera – antibakterijski i dezinfekcioni otirač

- Advertisement -

Antibakterijski i dezinfekcioni otirač – Dezo barijera, jedan od najtraženijih prozvoda zaštitne opreme.

Ovi otirači se koriste u prostorima koji zahtijevaju izuzetno visok nivo higijene. Dezo barijere otirači namijenjeni su dezinfekciji obuće, a sadrže antibakterijski rastvor koji ubija mikroorganizme sa obuće.

Redovno i temeljno pranje ruku, držanje udaljenosti od drugih ljudi i dezinfekcija svih površina koje često dodirujemo spadaju u najvažnije korake u borbi protiv koronavirusa, ali ono na šta mnogi zaboravljaju je dezinfekcija obuće nakon svakog izlaska iz stana ili kuće.

Preko obuće vrlo lako možemo da unesemo ne samo ovaj virus, neko veliki broj različitih bakterija i virusa, koji zatim mogu da se prošite po podovima i cijelom stanu/prostoru.

Najbolji način da se to spriječi, jeste da dezinfikujemo obuću nakon svakog izlaska. Za mnoge je koncept dezinfikovanja obuće na dnevnom nivou potpuno nova stvar, pa se javljaju nedoumice oko toga koji je najbolji i najbezbjedniji način da se to uradi?

Dezo barijera je pravo rješenje za to. Antibakterijski i dezinfekcioni otirač je idealna zaštita za: ordinacije, bolnice, maloprodajne objekte svih kategorija, hotele/apartmane, vrtiće, Agencije za pružanje usluga, stanove, kuće, poslovne prostore, frizerske salone, kozmetičke salone…

„Sunđer je debeo dva centimetra i dosta je kvalitetan i fiksiran za kadicu. Ne ostaje mokri trag, jer sunđer ima dobro moć upijanja. Potrebno je sipati oko 1 dl dezinfekcionog sredstva. Pere se pod mlazom vode, a dimenzije je 60x35x2 cm“.

Uz prvu kupovinu otirača, dobija se gratis antibakterijski rastvor: 1 litar Natrium hipohlorita, dezinfekcionog sredstva.

Više informacija o proizvodu, kao i načinu isporuke možete dobiti u kompaniji „Dental Grupa Montenegro“.

Brojevi telefona su +382 20 226 227 i +382 69 456 000

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -