NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Dentalni set Sovereign Classic

Predstavljamo: Dentalni set Sovereign Classic

- Advertisement -

Potpuno novi Planmeca Sovereign® Classic dentalni set je savršeni proizvod pametnih dizajnerskih detalja, koji će olakšati vašu svakodnevnu radnu rutinu.

Od tretmana pacijenata do kontrole infekcije, ovaj dentalni set je inteligentan – kako spolja, tako i iznutra.

Pametni dizajnerski detalji
Fleksibilnost i komfor. Planmeca Sovereign® Classic je dizaniran imajući u vidu, prije svega, ergonomiju, komfor i upotrebljivost. Kompaktan i tanak vodeni blok čini ovaj dentalni set idealnim izborom za bilo koju ordinaciju.

Centralno postavljanje stolice nudi neprevaziđenu jednostavnost u radu i stomatologa i asistenta. Stolica je dizajnirana sa fiksnim naslonom nogu, kako bi poboljšala komfor pacijenta i zadržala uniformnost tapacira.

Savršena jednostavnost korišćenja
Podesite vaš dentalni set po želji preko direktnog, višejezičnog touch-screen displeja. Povežite nasadne instrumente po vašem izboru na radni pult sa 6 radni pozicija i koristite dentalni set jednostavno od prvog dana.

Pozicionirajte vaš dentalni set manualnom funkcijom rotacije lijevo/desno stolice i vodenog bloka. Opremite vaš asistentski blok zgodnim i modilarnim Flexy™ držačima za sisaljku/sauger i dodatnim opcijama nasadnih instrumenata, shodno vašim potrebama.

Dodatne informacije o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti kod distributera “PLAST Dent-a” iz Niša. Broj telefona je +381 18 230 984, a e-mail: office@plastdent.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -