NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Dentalni laser LightWalker, Fotona

Predstavljamo: Dentalni laser LightWalker, Fotona

- Advertisement -

LightWalker laseri su dizajnirani za dentalne perfekcioniste i za sve napredne profesionalce koji žele da svoju dnevnu rutinu u ordinaciji nadograde novim mogućnostima tretmana, koje omogućuje samo najnovija tehnologija lasera.

Ubrzo nakon predstavljanja, Fotonin LightWalker dentalni laserski sistem je zadobio povjerenje širokog auditorijuma, te i najveća priznanja za inovaciju i visoku tehnologiju. LightWalker-ov patentirani QSP (kvantni kvadratni puls) režim predstavlja važno tehnološko unapređenje, poboljšavajući interakciju lasera sa tkivom. Ovo je korak naprijed u ostvarivanju kliničkih zahtjeva za optimizovanjem komfora pacijenta, brzine i kliničkih rezultata.

Stomatologija na visokom nivou, bez kompromisa

LightWalker-ov vrhunski dizajn, izrada i patentirana tehnologija su ga učinile najbržim erbijumskim laserom za sječenje na svijetu, ostavljajući iza njega čak i rotacione instrumente u smislu brzine i preciznosti, dok istovremeno nudi široku paletu vrlo efektivnih tretmana tvrdog i mekog tkiva. LightWalker-ov korisnički interfejs omogućuje jednostavnu i brzu selekciju radnog režima, a napredan sistem provođenja lasera poboljšava preciznost i performanse svakog tretmana laserom za optimalnu kliničku efikasnost.

Širok spektar efikasnih i jednostavnih-za-izvođenje aplikacija

Od konzervative, endodoncije i implantologije do periodoncije i hirurgije mekog tkiva, LightWalker laseri nude najkompletniji spisak kliničkih aplikacija u odnosu na bilo koji dentalni laser danas. LightWalker se dokazao čak i na polju kozmetičkih dentalninh tretmana, kao što su npr. Fotonino nežno ali efikasno lasersko izbeljivanje zuba –TouchWhite™.

Tipične procedure tretmana LightWalker-om su brže, jednostavnije se izvode uz manje stresa za pacijenta i sa kraćim procesom zalječenja u odnosu na konvencionalne tretmane.

Za sve dodatne informacije o performansama, načinu naručivanja i cijeni možete se obratiti distributerskoj kompaniji Plast-DENT koja u ponudi ima tri modela. Možete ih kontaktirati na broj telefona +381 18 230 984, ili  putem e-maila, na adresu office@plastdent.com.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -