Predstavljamo: Dentalne mikrokamere Futudent

  Iz finske kompanije Futudent, izašao je novi proizvod koji će itekako olakšati posao stomatolozima u svakodnevnom radu.

  U pitanju su dentalne mikrokamere Futudent, koje su lagane, pokreću se hands-free i jedina je kompanija koja nudi kompletno rješenje za jednostavnu i praktičnu implementaciju video tehnologije u stomatološku praksu.

  Video i foto dokumentacija postaje sve važniji element moderne stomatološke prakse.

  Prednosti takve dokumentacije su brojne – bolja komunikacija s pacijentima i praćenje terapije, olakšana komunikacija unutar tima i s tehničarima, edukativne svrhe…

  Većina kamera na tržištu je nezgrapna i iziskuje puno vremena i logistike za pravljenje dobrog videozapisa stomatološkog tretmana. Finska kompanija Futudent pionir je video i foto dokumentacije prilagođene stomatolozima.

  Kamera se može montirati na lupe, opasač za glavu, reflektor ili kraj stola.

  Video se pokreće pomoću Recording softvera na vašem računaru ili smartphone-u kojeg vrlo brzo instalirate (dostupan za Windows, Mac i Android smartphone).

  Snimanje pokrećete pritiskom na nožnu pedalu s kojom radite i fotografije koje poslužuju ujedno kao „bookmark“ u videozapisu.

  Na taj način ni u jednom trenutku nije potrebno prekidati vaš zahvat.

  Futudent mikrokamere posebno dolaze do izražaja kada se montiraju na lupe što omogućuje izrazito mala težina od svega 12 g (Micro Cam Full HD) ili 23 g (Educam Full HD i ProCam 4K).

  Tada kamera bilježi isto što i vi vidite kroz lupe u ekvivalentnom povećanju (2x-5x na 40 cm) i uglu pod kojim gledate bez da vam neko mora asistirati prilikom snimanja.

  Videozapis i fotografije automatski se spremaju na vaš računar i olakšava vam evidenciju o vašim pacijentima i zahvatima.

  Takva praksa je, takođe, zahvalna i zbog osiguranja od pravne odgovornosti. Kvalitetni snimci i fotografije omogućuju vam puno bolju komunikaciju s pacijentom koji puno lakše može prihvatiti zahvat i plan terapije.

  Videozapis i fotografije, u koje može ući i kućnja njega, možete podijeliti s pacijentom pomoću cloud servisa My Dental Book što uliva dodatno povjerenje u opravdanost zahvata.

  Preko istog cloud servisa razmjenjujete znanja i iskustva s kolegama.

  Zastupnik za Hrvatsku i Sloveniju: Ortho Praxis d.o.o. (www.ortho-praxis.hr). Email: orthopraxishr@gmail.com; mob: +385 91 4545 992

  Zastupnik za Srbiju: Botelli d.o.o. (www.botelli.rs). Email: botelli.dent@gmail.com, mob: +381 63 657 888.

  ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.