Predstavljamo: copaSKY, kratki implantati (Bredent)

  Novi copaSKY implant je razvijen posebno za rehabilitaciju širokih i ravnih alveolarnih grebena. Upotrebom ovog ultra-kratkog implanta izbjegava se hirurška procedura nadogradnje kostiju u brojnim slučajevima.

  Optimalna upotreba dostupne kosti obezbijeđena je zahvaljujući dizajnu implantata i hirurškom protokolu orijentisanom na kosti, tako da su zagarantovana visoka primarna stabilnost i potpuna oseointegracija.

  Na ovaj način se može smanjiti traumatski stres za vaše pacijente i broj sesija tretmana. Osim toga, povoljan sveobuhvatni proizvodni sistem omogućava vam sticanje novih grupa pacijenata i povećava vaš uspjeh.

  Indikacije

  Pacijenti sa ograničenom visinom kostiju zahtijevaju posebna rješenja za pouzdane i izdržljive implantatske restauracije. Tradicionalni postupak izgradnje kosti kroz povećanje ili podizanje sinusa povećava broj tretmana i troškove. Osim toga, anksiozni pacijenti su opterećeni dodatnim rizikom koji uključuje takve vrste operacije i nisu spremni da se podvrgnu takvom tretmanu.

  Ultra short implantat za savršenu upotrebu postojeće kosti

  • Visok nivo primarne stabilnosti
  • Testirana osseo-povezana površina (ocs) ®
  • Upravljiva kompaktna protetika
  • Torx kao zaštita od rotacije
  • Dužina: 5,2 mm
  • Dostupan u prečniku: 4,0 mm, 5,0 mm i 6,0 mm

  CopaSKY je razvijen na osnovu izvanredne SKY DNA

  Sa novim copaSKY, sada nudimo impresivnu alternativu za obnavljanje širokih, ravnih vilica sa kratkim implantatima za optimalnu upotrebu postojeće kosti. Ovo smanjuje rizike i izbjegava troškove.

  • Vrlo stabilna konusna, paralelna implant-abutment veza
  • Implant ima back taper tako da je moguće pričvršćivanje koštanih ostataka

  Za sve informacije o ovim implantatima možete se obratiti generalnom zastupniku Bredent proizvoda, kompaniji Bredent d.o.o. na broj telefona + 381 11 24 30 295, ili putem e-maila na adresu office@bredent.com.

  , , ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.