fbpx
NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Comfort-in, sistem za ubrizgavanje anestezije bez igle

Predstavljamo: Comfort-in, sistem za ubrizgavanje anestezije bez igle

- Advertisement -

Comfort-In je sistem za ubrizgavanje bez igle mehaničkim rukovanjem, dizajniran sa namjenom za brzo, bezbjedno i bezbolno potkožno davanje farmaceutskih supstanci.

Comfort-in je osmišljen ne samo sa idejom da korisniku pruži kliničke i operativne prednosti, već i priliku da značajno smanji osjećaj nelagode koji pacijenti često doživljavaju pri ubrizgavanju anestezije konvencionalnim sistemima, odnosno špricevima sa iglom. Neupotreba igle znači da nema incidentnih uboda, povreda i neželjenih infekcija, što je od posebne važnosti za pacijente koji boluju od dijabetesa. Sve to prati znatno prijatniji osjećaj za pacijente, naročito one koji imaju strah od igle i stomatologa.

Prednosti

  • Ergonomsko rukovanje: značajna usteda vremena rada na pacijentu
  • Značajna ušteda anestetika: mjera od 0.3ml u poređenju sa uobičajenih 1.8ml konvencionalne bočice
  • Smanjenje potencijalnih sporednih efekata npr. strah od igle, predoziranje, kontaminacija itd.
  • Comfort-InTM pruža potpunu usaglašenost sa evropskom direktivom koja se odnosi na bezbjednost radnog prostora (sprečavanje posjekotina ili povreda od uboda u zdravstvenim ustanovama i bolničkim sredinama) ZAKON 2010/32/EU.
  • Značajno smanjuje troškove koji se odnose na oslobađanje kontaminiranog i opasnog otpada.
  • Unaprijeđeno držanje/stav pacijenta koje rezultira višim stepenom povjerenja u samog stomatologa.
  • Pozitivno oglašavanje o stomatoloskoj ordinaciji, zahvaljujući pozitivnom iskazu pacijenata.

Kada je riječ o učinku anestezije, osjecaj koji pacijent doživljava je isti kao kod konvecionalnih sistema uz upotrebu značajno manje anestetičkog rastvora i odsustvo bola kod pacijenta pri ubrizgavanju anestezije.

Za više informacija o proizvodu i cijenama možete se obratiti kompaniji Botelli koja je generalni zastupnik Comfort-in sistema za Srbiju i Crnu Goru na brojeve telefona +381 11/ 21 76 115 i +381 63/ 657 888, ili putem maila na adresu info@botelli.rs. Osim toga možete posjetiti i zvanični sajt Comfort-in.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -