Predstavljamo: Coco Smile, prirodni preparat za izbjeljivanje zuba

  Coco Smile aktivni ugalj od Cocosove ljuske (unaprijeđena formula) sa dodacima poput ekstrata mente, klinčića, cimeta kao i sode i vulkanske gline za bijelje zuba, bolji i kristalni sjaj istih kao i antbakterijsko djelovanje u usnoj duplji, sa posebnim efektom održavanja pozitivne i bolje pH vrijednosti usne duplje  i gleđi zuba.

  Jedinstvena formula Coco Smile izbjeljuje zube tokom vremena i pomaže u uklanjanju mrlja od kafe, vina, cigareta i još mnogo toga – sve bez jakih hemikalija ili izbeljivača.

  Prirodni prah – naša čista formulacija aktivnog ugljenog praha sadrži samo prirodne sastojke, bez izbjeljivača, aditiva ili hemikalija.

  Sirurno za osjetljive zube – Naš super fini ugalj u prahu je nežan i efikasan za osjetljive zube. Koristite meku četkicu za zube i nežno četkajte dugotrajne mrlje od kafe, vina i duvana.

  Za sve detalje i informacije o proizvodu, cijeni i načinu naručivanja, možete se obratiti distributeru, kompaniji TD-Med na broj telefona +382 69 069 954, ii putem e-maila na adresu vselektronika@t-com.me.

  , ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.