Predstavljamo: Ceramill Argovent 2, (Amann Girrbach)

  Novi odvojivi dodatak za sinterovanje u Ceramill Argotherm peći za sinterovanje, Ceramill Argovent 2, nudi 25 odsto više kapaciteta. To znači do 40 pouzdanih preciznih i savršeno odgovarajućih Ceramilll Sintron CoCr jedinica u jednom procesu sinterovanja!

  Savršena podudarnost

  Kombinacija Ceramill Sintron i Ceramill Argotherm peći visoke tepmperature rezultira besprekornim kvalitetom, preciznošću i homogenosti.

  Povećanje ekonomske efikasnosti

  Odvojivi odeljak za sinterovanje Argovent nudi 25 odsto više kapaciteta zaoko 40 jedinica i na taj način povećava profitabilnost pojedinačne nadoknade, kao i više prostora za mostove širokog raposna.

  Jeednostavno rukovanje

  Voštana konzistentnost Ceramlill Sintron-a omogućava minimalno habanje freza, lagano frezanje u suvom režimu i jednostavnu završnu obradu frezanih restauracija.

  Sve je moguće

  Prečke, supra-konstrukcije, teleskopski radovi ili jednostavni mostovi – Ceramill Sintron omogućava lako i brzo realizovanje svih indikacija.

  Najviši kvalitet

  Razvijen zajedno sa Farunhofer IFAM-om u Drezdenu i potvrđen od strane nezavisnih univerziteta i akreditovanih testnih laboratorija, materijal i odgovarajući radni proces obezbeđuju maksimalnu sigurnost za korisnike i pacijenta.

  Za više informacija i detalja o proizvodu i cijenama možete se obratiti distributerskoj kompaniji Vuk Dental na brojeve telefona 068/687-899; 069/081-438; 067/819-599, ili putem e-mail na adresu vukdental@gmail.com.

  , ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.