Predstavljamo: Bluephase G4: Prva inteligentna Bluephase lampa

  Dental Medical je predstavio novi proizvod.

  Moderna, pouzdana i pametna: to je Bluephase G4 – prva Bluephase lampa za polimerizaciju sa automatizovanim asistentom. Za još bolje rezultate!

  Pouzdani materijali i sigurna oprema su neophodni za postizanje uspješnih direktnih i indirektnih restauracija.

  Međutim, mnogi nisu svjesni da preciznost kojom se izvodi proces polimerizacije takođe ima značajan uticaj na trajnost kompozitnih restauracija.

  Ivoclar Vivadent je, s tim na umu, razvio najnoviju lampu – Bluephase G4.

  Četvrta generacija lampi iz familije Bluephase ne izgledaju samo elegantno, već i nude novu i jednostavnu osobinu: Polyvision tehnologiju.

  VIBRACIJA UPOZORAVA KORISNIKE NA GREŠKU TOKOM PRIMENE

  Tehnologija Polyvision omogućuje Bluephase G4 lampi da detektuje da li se ručni dio pomjera tokom procesa polimerizacije i s tim ugrožava pouzdanu polimerizaciju.

  Ako se to dogodi, lampa će početi da vibrira kako bi obavijestila korisnika o grešci i, ako je potrebno, automatski produžiti vrijeme polimerizacije za 10 posto.

  Ako se ručni dio pomakne previše – tako da, na primjer, svjetlosni vodič izađe iz usne šupljine – svjetlo će se automatski isključiti, tako da postupak polimerizacije može ispravno da se ponovi.

  Prednosti za korisnika su: lako rukovanje, diskretna pomoć, pouzdani rezultati polimerizacije i zadovoljni pacijenti.

  POLIMERIZACIJSKA LAMPA KOJA KOMUNICIRA S KORISNIKOM

  Sa svojim automatizovanim asistentom, Bluephase G4 predstavlja potpuno novu generaciju polimerizacijskih lampi koje mogu dvije stvari: pouzdano polimerizovati i komunicirati sa svojim korisnicima.

  Polimerizacijska lampa nudi izlaznu jačinu svjetla od 1200 mW / cm2, višetalasnu LED tehnologiju u širokopojasnom spektru od 385 do 515 nm i svjetlosni vodič širine 10 mm s homogenim profilom snopa.

  Ove karakteristike omogućuju izuzetno efikasnu primjenu za postizanje visokokvalitetnih rezultata u vrlo kratkom vremenu.

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.