NaslovnaProizvodiPredstavljamo: BLUEDENT 12 BL POWER – lampa za profesionalno izbjeljivanje zuba

Predstavljamo: BLUEDENT 12 BL POWER – lampa za profesionalno izbjeljivanje zuba

- Advertisement -

Bluedent 12 BL Power je lampa za profesionalno izbjeljivanje zuba. Visoka efikasnost vraćanje prirodne bjeline zubima. Može se uraditi čak i potpuno izbeljivanje luka uz pomoć 10 moćnih LED modula za 30 minuta. Lako i sigurno izbeljivanje – do 8 VITA nijansi

Kompatibilan sa poznatim ordinacijskim sistemima za bijeljenje na bazi peroksida i karbamida. Čisto LED svjetlo (430-490 nm), bez UV i IR zraka – nema potrebe za posebnom zaštitom!

Tajmer sa pauzom za smanjenje preosjetljivosti pacijenta u zavisnosti od pacijenta i materijala za bijeljenje koji se koristi.

Kako izgleda?
Moderan i jednostavan za korišćenje dizajn koji obezbjeđuje lak i intuitivan rad i održavanje. Ergonomska i udobna upotreba – pozicioniranje i pričvršćivanje na pacijenta.

Glatke površine glave za izbjeljivanje – za lako čišćenje. Zaštitne naočare sa povećanom apsorpcijom osiguravaju udobnost pacijenta i operatera.

Dodatne informacije o proizvodu možete dobiti kod distributera – “Krajina Group” iz Banjaluke. Brojevi telefona su +387 51 926 760, +387 51 926 763, a e-mail: info@krajinagroup.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -