NaslovnaProizvodiPredstavljamo: 3.0 Dynamic Abutment

Predstavljamo: 3.0 Dynamic Abutment

- Advertisement -

3.0 Dynamic Abutment® sistem je jedinstven i ekskluzivan sistem koji je napravio revoluciju u sektoru implantologije i predstavlja pravu alternativu titanijumskim suprastrukturama (abatmentima) pod uglom i individualnim alatima koje pravi zubni tehničar.

Oni garantuju savršeno prilagođavanje kako bi se izbjegla bilo kakva modifikacija konekcije sa implantatom tokom protetskog procesa proizvodnje.

Sloboda kretanja
Sastoji se od dva dijela koja su međusobno povezana kao zglob, a dimnjak se okreće na polukuglastoj podlozi. Sistem Dynamic Abutment® može da riješi sve probleme angulacije sa milimetarskom preciznošću do 28º sa potpunom slobodom kretanja.

3.0 Dynamic Abutment® sistem je inovativno rješenje koje uključuje slobodu kretanja, podešavanje uglova. Pojednostavljuje protetske radove i, što je najvažnije, pruža rješenja.

Dodatne informacije o proizvodu, možete dobiti kod distributera, kompanije “Mikodental” iz Šapca. Brojevi telefona su: +381 15 300 261, +381 64 643 81 52, a e-mail: office@bestdentalshop.net.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -