fbpx
NaslovnaEdukacijaPredavanje za stomatologe i zubne tehničare “Brothers in Arms”

Predavanje za stomatologe i zubne tehničare “Brothers in Arms”

- Advertisement -

Zubotehnička laboratorija „Full Dent“ organizuje 21. novembra u 11 sati predavanje za stomatologe i zubne tehničare pod nazivom „Brothers in Arms”.

Predavanje će biti održano putem Zoom platforme, a predavači će biti prim. dr Dejan Lisjak i Darjan Majstorović.

Prvo će učesnici biti u prilici da slušaju Lisjaka, a tema je „Preparacija zuba“ – Otiskivanje po fazama: konvencionalno i digitalno; probe gotovog rada; komunikacija doktor-tehničar).

Potom će na temu Analiziranje i pripremanje radova u zubotehničkom laboratoriju; Individualno određivanje boje; radovi na implantatima; pravilan odabir materijala pričati Majstorović.

Oba predavanja će trajati po sat vremena, a od 13 sati je planirana Sinergija doktor – tehničar (diskusija), kada će prim. dr Dejan Lisjak i Darjan Majstorović odgovorati na pitanja učesnika

Predavanje je besplatno, a svi zainteresovani se mogu registrovati putem sljedećeg linka. Dodatne informacije se mogu dobiti na broj telefona +387 66 168 257

Prim. dr Dejan Lisjak (Foto: cereccentar.rs)

Predavači
Prim. dr Dejan Lisjak
Rođen 07.11.1970. god. u Beogradu, diplomirao je 25.03.1996. god. na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, a stručno zvanje specijaliste iz oblasti STOMATOLOŠKA PROTETIKA stiče 25.06.2001. godine, takođe na Stomatološkom fakultetu u Beogradu.

Vlasnik je stomatološke prakse CERECCENTAR u Beogradu od 2000. godine. Poseban akcenat u razvoju prakse stavlja na primjeni savremenih dijagnostičkih i terapeutskih stomatoloških procedura i doprinosi razvoju kompjuterizovane stomatologije u regionu. Polaznik brojnih kurseva u inostranstvu kod vodećih doktora i predavača vezanih za ovu oblast.

Jedan je od osnivača Udruženja za kompjuterizovanu stomatologiju, osnovanog u Beogradu 2010. god. Stručno zvanje Primarijusa dobija u junu 2010. god. kao najmlađi ljekar sa ovim zvanjem u toj deceniji. 2019. godine postaje Sironin opinion leader i njihov globalni predavač.

Autor i koautor je mnogobrojnih naučnih radova publikovanih u domaćim i stranim stručnim časopisima. Drži predavanja po pozivu na kongresima i stručnim skupovima, kao i kurseve iz oblasti medernih stomatoloških tehnologija, s posebnim osvrtom na CAI-CAD-CAM sisteme.

Darjan Majstorović (Foto: dental-medical.hr)

Darjan Majstorović
Rođen 09.03.1984. god. u Kaknju u Bosni i Hercegovini. Završio je Srednju zubotehničku školu u Bjelovaru u Hrvatskoj 2005. godine. Do 2006. godine je završio pripravnički staž te stekao iskustva kroz mnoge faze fiksne i mobilne protetike.

U narednih sedam godina učestvuje na mnogobrojnim edukacijama u zemlji i inostranstvu. 2013. godine preuzima vodstvo u laboratoriju u Weyer-u u Austriji te nastavlja sa učešćima u radnim kursevima i seminarima na temu digitalizacije za visoko estetske radove na implatatima i cirkonu.

Osniva firmu 2017. godine pod nazivom DM Dental Studio – Dentalni Laboratorij u Gschwandt-u u Austriji opremljen savremenom tehnologijom/digitalizacijom – Cad Cam sistemom. Zbog velikog iskustva u oblasti zubne tehnike i primjene savremenih tehnologija održava radne kurseve u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Austriji.

Organizator
Zubotehnički laboratorij Full Dent Banja Luka
Zahvaljujući jasnoj viziji, ali i konstantnom ulaganju energije, truda i emocija cijelog tima Full Dent danas predstavlja savremeni laboratorij sa konstantnim i značajnim rastom kvaliteta usluga i proizvoda.

Uz dugogodišnje iskustvo u praksi, korištenje dentalnih materijala sa CE sertifikatom i opreme koja prati razvoj svjetske tehnologije, nudimo usluge izrade svih vrsta fiksnih, mobilnih i kombinovanih protetskih radova.

Laboratorij posjeduje sve potrebne sertifikate koji garantuju vrhunski kvalitet u skladu sa evropskim standardima, ali i potpunu sigurnost i bezbjednost svih proizvoda i usluga koje pružamo.

U centru naše pažnje su pacijenti i njihove potrebe i zahtjevi, a njihov zadovoljan osmijeh je naš imperativ i pokretačka snaga zahvaljujući kojoj se neprekidno usavršavamo i istražujemo nove mogućnosti.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -