NaslovnaObavještenjaPredavanje pun pogodak, organizatori zadovoljni

Predavanje pun pogodak, organizatori zadovoljni

- Advertisement -

U organizaciji DMD Delte, u petak je u hotelu „Hilton“ održano predavanje, gdje su predstavljeni proizvodi kompanije Haleon, lidera u rješenjima za stomatološku njegu.

Fokus je bio na pastama Parodontax (za zdrave desni), Sensodyne (specijalistu za osjetljive zube) i Corega (za čišćenje proteza i osmijeh koji dobro pristaje). Učesnici su, nema sumnje, otišli zadovoljni poslije onoga što su im prezentovali doktori Dragan Simeunović i Luka Dubajić.

„Zadovoljni smo odzivom stomatologa. Bilo je lijepo predavanje, gdje smo kolegama malo približili naše proizvode i naš portfolio, jer je dosta proizvoda na tržištu. Ovo je bilo prvo predavanje, gdje su stomatolozi imali priliku da se upoznaju sa našim asortimanom. Paradonteks je dosta poznat stomatolozima, ali prije svega Senzodajn, a takođe i jedan dio portfolija Korege, gdje imamo jedan dio koji se odnosi na samu higijenu proteze. Nadam se da su stomtolozi otišli sa predavanja sa jednim finim iskustvom i da smo im približili naše proizvode“, rekao je predstavnik organizatora dr Bojan Martić.

Ovo je tek početka, u narednom periodu treba očekivati još edukativnih skupova.
„Bilo je ovo probijanje leda, a u narednom periodu planiramo organizaciju malo većih skupova, malo češćih i posjete stomatolozima i na nivou ordinacija, ali i ovakvih edukativnih skupova“.

Ono što je sigurno, do kraja 2023. godine biće organzivano najmanje još jedno druženje ovakve vrste.
„Za sada nemam tačnu informaciju, kada bi to trebalo da se desi, ali se nadam još jednom ovakvom skupu do kraja godine“, zaključio je dr Martić.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -